Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 69 kg, 110 mell, 72 derék, 95...

69 kg, 110 mell, 72 derék, 95 csípő ez milyen arány?

Figyelt kérdés

Most mértem le ezeket elöször pontosabban és kiváncsi vagyok hogy ezek a méretek milyennek számítanak? :).

Ja 28 éves vagyok, lány, 172 cm.

júl. 4. 18:14
 1/8 anonim válasza:
93%
Eddig senkit nem mértem le keresztbe vagy hosszába, így a számok sajnos keveset mondank, de gondolom így vannak a többiek is ezzel. Egy összeképre van szükség nem matekra.
júl. 4. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Nőies vagy.
júl. 4. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom nagy melleid vannak, emiatt 110. Ha igen, akkor egy nagyon szép homokóra alkat lehetsz.:) Biztosan csinos vagy.:)

19L

júl. 4. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes, hogy hasonló méreteink vannak, de mégis mások.:D

Én is 172 vagyok, de 56 kg- 89 mell, 73 derék, 99 csípő.

Nagy cici+szerintem vagy izmos végtagjaid vannak vagy kicsit husisak.

Normális alkat.

júl. 5. 07:08
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Ennyi évesen tudnod kellene, hogy kerületi számokra nem lehet alapozni se elismerni egy alkatot.

Csak egy nagyon egyszerű példa:

Van egy cérnád, ami 15 cm hosszú. Ebből egy szép kört formázol úgy, hogy a cérna két vége összeér. Nos ebből bármit ki tudsz hozni nem csak kör alakzatot.

Ez a helyzet az ember keresztmetszetével is. Sok formát ölthet attól függetlenül, hogy a kerülete ugyanannyi.

Pl mellkerületed. Vannak nagyon kicsi bordázatúak nagy mellel, de akár kis mellel nagy bordázatúak. Stb

Vagy pl a combod kerülete... A combnak is sok féle alakú keresztmetszete lehet. Ez függ attól, hogy mely izmok hogyan vannak formásítva, mennyi zsír van és az hogyan oszlik el.

A számok nem adják vissza azt az alkatot, amivel a valóságban rendelkezel. Ezért nem áll helyt a kérdésed, ha az a célod ezzel, hogy jó vagy rossz alkatnak véleményezzenek.

Ilyen a súly is.

Lehet valaki ugyanolyan alkatú +10kg-mal több súllyal is.

Nálam is volt ilyen.

Az orvosom nem hitte el, hogy 10 kilóval több lettem 1 év alatt, úgy hogy semmi nem látszott/változott külső szemmel ruhában.

Mi történt?

Az, hogy sportolni kezdtem rendesen, így a zsír tömegét átvette az izom tömege.

Azt tudni kell: 1 kg zsír térfogata sokkal nagyobb, mint 1kg izomé.

Vagyis a volt alkatom, ami zsírban bővebb volt ott ugyanaz a térfogat "feltelt" izomzattal, így kapva a nagyobb súlyt.

De pl ha az a súly izom helyett zsírral gyarapodott volna, akkor eredményezett volna látványos külső elváltozást, azaz hízást.

júl. 5. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon sok ilyen kérdés van, igazából semmi értelmük látatlanul. Ez ad nektek önbizalmat?
júl. 5. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
Nagyjából tudom értelmezni a számokat, de akkor is nagyon nehéz elképzelni. Viszont a mell körméret az nagyon ígéretes, emellé elég magas is vagy, 95ös derékkal. Szerintem nagyon jó csaj lehetsz.
júl. 6. 09:43
 8/8 anonim válasza:
74%

Azt jelenti hogy jó csaj vagy!

Nagy cicid van, pont jó popsid, és nem vagy se túl magas se túl pici.

23/F

júl. 25. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!