69 kg, 110 mell, 72 derék, 95 csípő ez milyen arány?
Most mértem le ezeket elöször pontosabban és kiváncsi vagyok hogy ezek a méretek milyennek számítanak? :).
Ja 28 éves vagyok, lány, 172 cm.
Gondolom nagy melleid vannak, emiatt 110. Ha igen, akkor egy nagyon szép homokóra alkat lehetsz.:) Biztosan csinos vagy.:)
19L
Érdekes, hogy hasonló méreteink vannak, de mégis mások.:D
Én is 172 vagyok, de 56 kg- 89 mell, 73 derék, 99 csípő.
Nagy cici+szerintem vagy izmos végtagjaid vannak vagy kicsit husisak.
Normális alkat.
Ennyi évesen tudnod kellene, hogy kerületi számokra nem lehet alapozni se elismerni egy alkatot.
Csak egy nagyon egyszerű példa:
Van egy cérnád, ami 15 cm hosszú. Ebből egy szép kört formázol úgy, hogy a cérna két vége összeér. Nos ebből bármit ki tudsz hozni nem csak kör alakzatot.
Ez a helyzet az ember keresztmetszetével is. Sok formát ölthet attól függetlenül, hogy a kerülete ugyanannyi.
Pl mellkerületed. Vannak nagyon kicsi bordázatúak nagy mellel, de akár kis mellel nagy bordázatúak. Stb
Vagy pl a combod kerülete... A combnak is sok féle alakú keresztmetszete lehet. Ez függ attól, hogy mely izmok hogyan vannak formásítva, mennyi zsír van és az hogyan oszlik el.
A számok nem adják vissza azt az alkatot, amivel a valóságban rendelkezel. Ezért nem áll helyt a kérdésed, ha az a célod ezzel, hogy jó vagy rossz alkatnak véleményezzenek.
Ilyen a súly is.
Lehet valaki ugyanolyan alkatú +10kg-mal több súllyal is.
Nálam is volt ilyen.
Az orvosom nem hitte el, hogy 10 kilóval több lettem 1 év alatt, úgy hogy semmi nem látszott/változott külső szemmel ruhában.
Mi történt?
Az, hogy sportolni kezdtem rendesen, így a zsír tömegét átvette az izom tömege.
Azt tudni kell: 1 kg zsír térfogata sokkal nagyobb, mint 1kg izomé.
Vagyis a volt alkatom, ami zsírban bővebb volt ott ugyanaz a térfogat "feltelt" izomzattal, így kapva a nagyobb súlyt.
De pl ha az a súly izom helyett zsírral gyarapodott volna, akkor eredményezett volna látványos külső elváltozást, azaz hízást.
Azt jelenti hogy jó csaj vagy!
Nagy cicid van, pont jó popsid, és nem vagy se túl magas se túl pici.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!