Palvin Barbit tényleg isteniteni kell ?
Nem kell isteníteni de azt nem lehet elvenni tőle hogy gyönyörű nő.
Amúgy szerintem testre semmi extra.
De arcra nagyon szép.
Legyünk rá büszkék hogy Magyar. 🙂
"Legyünk rá büszkék hogy Magyar. "
Miért kéne erre büszkének lenni?
Nem tudom.
Én minden ismert magyarra büszke vagyok.
🙂
Szégyellni kéne?
Nem kell, de az tény és való, hogy a világ egyik legszebb nője, a szépségversenyeken nem nyernek olyan szépek, mint ő.
Ráadásul most már a 30-as éveiben jár, a szépsége pedig nem kopott meg.
Egyébként szerencsés géneket örökölt az igaz, de azért neki is vigyáznia kellett arra, hogy ne csúnyuljon el. Szóval a gének egy dolog, de az életmódja példa lehet mások számára is.
Megtörténhetett volna az is, hogy elbízza magát, és elkezd lecsúszni, de ez nem történt meg. Becsületes életet él a férjével.
Kecske álla van, dereka nincs, melle nincs, cserébe a hasa nagy, szóval kiöregedett.
Isteníteni nem kell épp, de tényleg gyönyörű nő. És tényleg világhírű szupermodell, ami más magyarról nemigen mondható el. A büszkeséget mondjuk nem tudom értelmezni, semmi közöm az ő sikereihez. De ugyanígy azt sem értem mikor valaki pl szurkol a valami magyar csapatnak, vagy örül a győzelmének. Ez is ugyanolyan.
Az meg hogy a csapból is ő folyik, hát kinek mi. A mai világban az algoritmusok pontosan tudják hogy mi az ami téged érdekel. Ha a bulvár hírekre kattintasz, akkor azt fogja dobálni. Ez nem Palvin Barbi hibája, és vicces is emiatt panaszkodni, mert magadat átverhezed, de az algoritmusokat nem. Ha mindig Palvint dobja fel, akkor az azért van mert ilyen a te érdeklődési köröd.
A modellkedés is egy szakma. Nyilván nem olyan megerőltető mint bányásznak lenni, és nem is kell annyit tanulni mint egy orvosnak. De nem is csak annyiból áll, hogy szépnek kell lenni.
Érdekes hogy nincsenek tisztában azzal, hogy sok modellt nem engednek érvényesülni, mert nem fekszenek le az előrejutásért. Sajnos tudom mi folyik ott, szóval igen, mint mindenhol, a színészeknél is megesik ez, nem hogy a testükből megélő modelleknek, akiknek nem kell szövegeket tanulni, nincs tehetségük, csak pózolni kell.
Régen dokumentum film is készült erről. Persze azóta minden modell szűz lett. Persze nem állítok semmi rosszat róla konkrétan, csak altalanossagban beszélek. Lehet vannak szerencsések. Esetleg totál meleg ügynökökhöz kerül valaki, vagy alapból van 1 háttér ismeretség.
Kérdező teljesen megértelek. Természetes, hogy az átlag embernek ennyi az igénye. Bekapcsolja a tv-t, nyomogatja a telefont és nézi ahogy a híres modellek pózolgatnak, sétálnak az utcán. Erre már büszkék, hiszen vannak világhírű magyar celebeink. Wow. De ehhez nem kell Magyarországot kiemelni. Ott van az a kardashian family. Na pont ez a szint megy mindenhol.
Gondolkodni nem kell hozzá, mint ahogy írtam már, görgetik a telefont és csókolom, ezzel ki van elégítve az emberek éhsége. Nincs szükség igazi nagy nevekre, tudósok, költők, írok, színműveszek, szobraszok stb. Az unalmas. Az időt igényel, erőfeszítést, átszellemülést.
Az átlag ember ezen a szinten lézeng. Alap hogy büszkék rá és sokan leszólnak, hogy merészelsz ilyesmit kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!