Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Prestige Modellmanagement...

Prestige Modellmanagement követelhet tőlem pénzt ha nem írtam alá semmit?

Figyelt kérdés

Sajnos beléjük futottam és későn olvastam róluk a negatív véleményeket. Jelentkeztem hozzájuk, regisztráltam. Erre jött az e-mail egy linkkel hogy fogadjam el a szerződést és fizessek be 140 Eurot. Meg se nyitottam, pont emiatt lett gyanús. 1 hét múlva jött egy másik ilyen, itt már csak 70 eurot kellene 140 helyett.

A linket tehát nem nyitottam meg. Szerződést nem kötöttem online, telefonon szóban, írásban se. Ilyenkor követelhetnek tőlem bármit is?

Aki hasonlóan járt velük volt valami következmény?

2023. máj. 20. 10:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nem, nem ne aggodj. tenyleg. nincs semmi a kezukben. ezek ebbol elnek...felelem keltes.
2023. szept. 27. 12:44
 12/20 anonim válasza:
Remélem így van 🙏
2023. szept. 27. 13:02
 13/20 A kérdező kommentje:
Nekem így fél év után semmi nem jött tőlük se emailen se postán. Remélhetőleg nem is fognak küldeni már semmit mert egy kamu az egesz
2023. szept. 27. 14:21
 14/20 anonim válasza:
Tényleg bízom benne hogy így van és békén hagynak. Mondjuk az okirat hamisítás ha most küldenek nekem egy pdf formátumú szerződést szerintem. Ha mégis jelentkeznének akkor írj már kérlek. Nagy segítség lenne. Én is írok ha van valami hogy más ne dőljön be nekik.
2023. szept. 27. 14:38
 15/20 anonim ***** válasza:

[link]

egyebkent kicsit meg kellene tanulni hasznalni az internetet. Kb mindenhol csalonak vannal feltuntetve csomo forumon userek panaszkodnak hogy megfelemlitik oket emailekkel...de sosem volt semmi ;) szal no para.

2023. szept. 27. 19:21
 16/20 anonim válasza:
Köszönöm a választ 15. Hát spam-nak jelentettem. Ettől függetlenül még küldhet üzenetet nekem csak ugye a spam mappába kerül. Na mindegy fizetni biztos nem fogok. Remélem tényleg semmi nem lesz. Igen -igen buta voltam hogy csak utólag kerestem rá erre. 😔
2023. szept. 27. 19:33
 17/20 anonim válasza:
Most olvastam külföldi fórumokon róluk. Ketten is írták hogy egy idő múlva hivatalos behajtó irodától kaptak papír alapú levelet és behajtották az összeget. Hát ezek szerint nem lehetünk nyugodtak még akár fél de 1-2 év után sem.
2023. szept. 27. 22:14
 18/20 anonim válasza:

Sziasztok! Magyarországon a következő helyen lehet jelenteni őket:

[link]

Európai fogyasztói központ

Itt lehet ingyenes segítség nyújtást is kérni és panaszt is lehet tenni.

Én már megtettem a bejelentést. Tegyük ezt minél többen.

2023. szept. 28. 07:08
 19/20 anonim ***** válasza:
17es linkeld be kerlek. mert nem igaz. Nem fognak behajtani ugyvedi irodaval. De linkeld be hadd lassuk :)
2023. szept. 28. 11:25
 20/20 anonim válasza:

[link]

Itt a link, de nem ügyvédi irodával hajtják be hanem hivatalos behajtó irodával.

Tegnap itt elolvastam az összes kommentet valaki még a levelet is feltette amit kapott a behajtó irodától. Azt írta utána is nézett a behajtó cégnek és valódi volt és fizetett is.

2023. szept. 28. 11:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!