Prestige Modellmanagement követelhet tőlem pénzt ha nem írtam alá semmit?
Sajnos beléjük futottam és későn olvastam róluk a negatív véleményeket. Jelentkeztem hozzájuk, regisztráltam. Erre jött az e-mail egy linkkel hogy fogadjam el a szerződést és fizessek be 140 Eurot. Meg se nyitottam, pont emiatt lett gyanús. 1 hét múlva jött egy másik ilyen, itt már csak 70 eurot kellene 140 helyett.
A linket tehát nem nyitottam meg. Szerződést nem kötöttem online, telefonon szóban, írásban se. Ilyenkor követelhetnek tőlem bármit is?
Aki hasonlóan járt velük volt valami következmény?
"hogy mi történt akkor ha valaki nem fizette be a díjat"
Valószínűleg egymás között dühöngtek, hogy van még egy csaj, akit nem sikerült átverniük - de ezt nyilván nem írják ki a honlapjukra.
"Csak nem találtam konkrétumot hogy mi történt akkor ha valaki nem fizette be a díjat. "
Van velük szerződésed? Nincs. Akkor szrj rájuk. Esetleg írd meg nekik, hogy feljelented őket.
ne torodj vele. ezek ebbol elnek hogy terrorizalnak egy darabig es van aki megijed es fizet. enis futottam mar bele ilyenbe. csak en raadasul utcan ala is irtam valamit.
jött par e-mail 1500 eurot fizessek aztan 3000 eurot aztan 700 -at ossze vissza követeloztek egy fel ev utan abba hagytak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!