Van esélyem modellkedni? (N/fotóval)
Sziasztok. Elnézést, ha nem ideillő a kérdésem, igazából érdekelne a véleményetek. Egy nagyon jó barátnőm kapcsolatban áll olyan cégekkel, akik lányokat keresnek fotózásokra. Lehet, hogy lenne egy lehetőség, még nem biztos. Viszont hezitálok hogy elvállaljam e. A felsőtestemmel és arcommal, alakommal elégdett vagyok, nem is szeretném nagyon megmutatni, a fenekem nem tudom, azzal annyira nem. Mit gondoltok, hogy fotózásra alkalmas lehetek vagy engedjem el?
Fotó:
"Szoktam edzeni de nem annyira komolyan."
Miket és mennyit edzel és milyen az étrended?
Sajnos itt túl nagy az egó, ami elvakít téged, nem látod, hogy a közelében sem vagy a modellalkatnak. És akkor az arcodat még nem is láttuk.. képzelem milyen :D
Fogadd el a nemleges válaszokat is kislány.
"Képzelem milyen"
Miért, szerinted milyen? Csúnya?
Kérdező, ha ennyire nem hiszel nekünk (egyébként akkor minek tetted fel a kérdést?), akkor jelentkezz több helyre, próbáld ki és ha sorozatosan elutasítanak, akkor ne gyere ide sírni, oké? Ne itt legyen nagy szád és nagy egód, hanem élesben. Ne legyél gyáva jelentkezni és emelt fővel viseld is el, ha elutasítanak.
Az okos mások kárán a tanul, a h..lye még a sajátján se.
Hát ne erre építsd a jövődet!
Én nem vagyok ebben jártás.Viszont laikus férfiként inkább a modelkedés egyéb velejarói,előnyei,nehezsegei,árnyoldalai erdekelnének elsősorban.Biztosan olyan eletvitelt akarok e magamnak?Mi lenne ezzel a célom?Ebből megélni,vagy csak alkalmi munkakat vallalni?Mire marad időm ez mellett?Hogy illeszthetem be az életembe ezt?És ehhez hasonló gondolatokkal foglalkoznék.Ezek szerintem sokkal fontosabbak,mint az,hogy itt az alakod megfelel e,vagy nem.Mert valahol biztosan megfelelne.Vannak olyan munkák,ahol nem kell feltétlenül 40 kilósnak lenned.
Mert pont hogy egy természetes testalkat kell a fotózásra,reklámcélra.Számos ügynökség azon van,hogy kiterjessze ,szélesítse a modelkínálatot,hogy az adott fotózásra megfelelő alanyt tudjon küldeni,biztosítani.
Viszont mint mondtam,más fontos szempontokat érdemes mérlegelned!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!