Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Van esélyem modellkedni?...

Van esélyem modellkedni? (N/fotóval)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elnézést, ha nem ideillő a kérdésem, igazából érdekelne a véleményetek. Egy nagyon jó barátnőm kapcsolatban áll olyan cégekkel, akik lányokat keresnek fotózásokra. Lehet, hogy lenne egy lehetőség, még nem biztos. Viszont hezitálok hogy elvállaljam e. A felsőtestemmel és arcommal, alakommal elégdett vagyok, nem is szeretném nagyon megmutatni, a fenekem nem tudom, azzal annyira nem. Mit gondoltok, hogy fotózásra alkalmas lehetek vagy engedjem el?

Fotó:

[link]

2022. jan. 29. 14:25
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
69%
Modellnek vastag az a popsi és a comb, de jó alakod van, nehogy fogyózz!
2022. jan. 29. 20:26
 22/49 exronin ***** válasza:
83%
Jajj kicsi szívem, láttál te már modellt? Hasonlít rá a megjelenésed?
2022. jan. 30. 08:17
 23/49 A kérdező kommentje:
Láttam igen.
2022. jan. 30. 11:39
 24/49 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, és ha láttál, akkor hova sorolod magad? Ugye, hogy a plus size kategóriába? :)
2022. jan. 30. 11:50
 25/49 A kérdező kommentje:
Nem plus size kategória mert nincs rajtam felesleg.
2022. jan. 30. 11:52
 26/49 anonim ***** válasza:
84%

Áhh, nincs itt korrekt önismeret, hagyjátok,

Nézd, kérdező. Szép lány lehetsz (17 évesen mindenki az kb, kivéve aki tesz ellene), de az világos, hogy miért tettél fel ide egy paraméteres fotó helyett valami pucsítós igénytelenséget. Aki egy kicsit is reálisan gondolta a kérdést, az nem fog biztatni.

Ha valós visszajelzéseket akarsz, menj el elsőnek valami falu szépe versenyre, vagy Anna-bálba. :D

Vannak modellek a te alkatoddal is - de azok nagyon elenyészőek. Pl. nekem Bódy Sylvi is rejtély a mai napig.

2022. jan. 30. 11:57
 27/49 anonim ***** válasza:
89%

Nyilván ez a csontokon is múlik. Rajtam van egy pici plusz, de így is 50 kg, 85-60-87 vagyok. Olyan az alap testfelépítésem. Szerintem a kérdező nem dagadt, de tényleg a modellkedéshez rohadt vékonynak kell lenni.

Modellnek tényleg nem vagy alkalmas, de ettől még lehetsz szép, és sok férfi van, akinek ez a vonzó, szerintem sincs rossz alakod.

Engem azért szekáltak, mert túl sovány vagyok. Amúgy akik mindenkit leszólnak, nekik sincs tökéletes külsejük, más kérdéseknél a modell alkatú lányokat oltják, hogy deszkák, nem elég nőiesek, stb. Nincs olyan testalkat, ami minden embernek tetszik.

Viszont modellnek nem vagy alkalmas akkor se.

(Én se, ahhoz kéne +5 cm magasság minimum, de emiatt nem érzem rosszul magam).

2022. jan. 30. 12:01
 28/49 anonim ***** válasza:
39%

"Nem plus size kategória mert nincs rajtam felesleg." :D :D

Testépítő vagy, és 100%-ban izom miatt ekkora a segged és a combod?

2022. jan. 30. 12:43
 29/49 A kérdező kommentje:
Végre egy korrekt véleményt, ami hasznos, köszönöm neked 27-es. :)
2022. jan. 30. 12:55
 30/49 A kérdező kommentje:

28/

Nem vagyok testépítő. Szoktam edzeni de nem annyira komolyan. Szerintem az azért látszik hogy nem olyan a popsim.

2022. jan. 30. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!