Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Van esélyem modellkedni?...

Van esélyem modellkedni? (N/fotóval)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elnézést, ha nem ideillő a kérdésem, igazából érdekelne a véleményetek. Egy nagyon jó barátnőm kapcsolatban áll olyan cégekkel, akik lányokat keresnek fotózásokra. Lehet, hogy lenne egy lehetőség, még nem biztos. Viszont hezitálok hogy elvállaljam e. A felsőtestemmel és arcommal, alakommal elégdett vagyok, nem is szeretném nagyon megmutatni, a fenekem nem tudom, azzal annyira nem. Mit gondoltok, hogy fotózásra alkalmas lehetek vagy engedjem el?

Fotó:

[link]

2022. jan. 29. 14:25
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Modellkedést.
2022. jan. 29. 15:33
 12/49 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez még mindig inkább a kapcsolatokon billen egyik-másik irányba. Fotómodellkedéshez szerintem ez elég, vagy valami bonprixes dologhoz, de kifutóra már nem.
2022. jan. 29. 15:35
 13/49 anonim ***** válasza:
85%
Modellkedéshez a derék és csípő bőséged sok. El ne kezdj fogyózni, ha arányaiban ilyen az alkatod, akkor nem leszel tipikus modell alkat, viszont beteg leszel. Manapság nem nagyon szoktak lenni külön fotómodellek. Egyébként egy próbát megér, csak ne fizess se tanfolyamra, se ügynökségnek, mert ahol pénzt kérnek, ott csak lehúzni akarnak legtöbbször. Más veszíteni valód nincs. Ha elég különleges arcod van, talán még lehet esélyed fotómodellkedésre.
2022. jan. 29. 17:21
 14/49 anonim ***** válasza:
62%
Bocsi, de tepsi segged van és ezt nőként írom. Semmi forma. Még vékonynak se lehet téged mondani modellkedéshez. Láttál te már modellt? Esetleg plus size-nak jó leszel.
2022. jan. 29. 18:10
 15/49 A kérdező kommentje:
Miért van tepsi seggem?
2022. jan. 29. 18:12
 16/49 anonim ***** válasza:
79%
Leírtam: formátlan. Akkor még hozzáteszem, hogy nagy és zsíros. Te nem sportolsz semmit. Vastag a combod is.
2022. jan. 29. 18:16
 17/49 A kérdező kommentje:
Bocsi de azt gondolom hogy egy nő egy másik nőnek nem ír ilyen bántó stílusban. ☹️
2022. jan. 29. 18:20
 18/49 anonim ***** válasza:
62%

Drágám, buksisimogatást kérsz, vagy őszinte véleményt?

Tudom, az igazság fájdalmas, erről csak ennyit. A buksisimogatásból nem fogsz tanulni semmit. Miért baj, ha valaki őszintén leírja az igazat? Látszik, hogy még nagyon fiatal vagy, hogy még semmilyen pofont nem kaptál az élettől.

Nem vagy alkalmas modellnek. Fogyj le, menj edzeni. Vagy csak plus size modell lehetsz nagyon jó indulattal.

2022. jan. 29. 18:23
 19/49 anonim ***** válasza:
41%

Ui.:

[link]

24:26

Nem magamtól találtam ki ezt a kifejezést.

2022. jan. 29. 18:26
 20/49 anonim ***** válasza:
42%
Ha lapos a hasad és formásak lábaid, akkor jó modell lehetsz!
2022. jan. 29. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!