Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Webcam modellkedès, megèri?

Webcam modellkedès, megèri?

Figyelt kérdés
Valaki csinálja esetleg párban? Milyen hatással lenne ez egy kapcsolatra?

2021. ápr. 25. 20:13
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
73%
23-as ezzel az erővel dugulj már el te az adózással együtt tényleg nem az a kérdés
2021. ápr. 29. 21:10
 32/38 anonim ***** válasza:
27%

Pontosan! A fő kérdés hogy megéri e? (Ezt kérdezte a kérdező!)

Én leírtam a barátnőm tapasztalatait, és minden laikust aki pénzkereseti lehetőség reményében olvassa ezt a kérdést, óva intek ettől a webcamerás szexuális munkától! Ne járj úgy mint ő! Aki nem hiszi tényleg kipróbálhatja csak nehogy a napis*aron kössön ki...

2021. ápr. 29. 21:15
 33/38 anonim ***** válasza:
23%
Előző vagyok, (Jó esetben napi 20 cent bevételért), bármilyen oldalon kiköthetsz, nem éri meg, de aki nem hiszi járjon utána...
2021. ápr. 29. 21:17
 34/38 anonim válasza:
60%
mindenki maga sorsa kovacsa. ha valakinek megeri hagyni kell csinálja csak. aztan majd sírva belatjak igazad lesz. normális pasi alapbol szoba sem all egy webcamos qrvaval így párkapcsolata se nagyon lesz. hagy csinalja te elmondtad a tapasztalatod. most ő azthiszi milliomos lesz. O bukása O döntése
2021. ápr. 29. 21:27
 35/38 anonim ***** válasza:
23%

32 - nem értelek, az elején írod hogy te már 4 éve csinálod, aztán beszélsz valami barátnődről akinek nem jött be. Egyfolytában írod hogy szar, nem éri meg, de te már 4 éve csinálod!

31- téged nem kérdeztelek!

2021. ápr. 29. 21:31
 36/38 anonim ***** válasza:
23%
34 - Sztem meg nem mondanád ki csinálja és ki nem! Sokszor olyanok is akiknek nem is a pénz a lényeg.
2021. ápr. 29. 21:33
 37/38 anonim ***** válasza:
95%

ma 21:31

Szerintem több mint valószínű, összekeversz egy másik válaszolóval, mert én soha nem írtam olyat hogy 4 éve csinálom, az egy másik kommentelő. Én egyáltalán nem csinálom, nemhogy 4 éve...

Én vagyok az a válaszoló, aki még az első oldalon kezdett el kommentelni, leírtam a barátnőm mennyit keresett ezzel és hogyan. Minden úgy történt ahogy írtam. Ki lehet próbálni nyugodtan...

2021. ápr. 29. 22:18
 38/38 anonim ***** válasza:
37%

#34 "normális pasi alapbol szoba sem all egy webcamos qrvaval így párkapcsolata se nagyon lesz."

Ha normális pasi alatt magadat érted, akkor ezt nem is bánom.

Egyébként meglepődnél, ha tudnád, hogy a webcam modellek hány százaléka él házasságban, kapcsolatban. Nekem is van kapcsolatom és a munkám semmilyen gondot nem okoz ebben.

Amúgy nem értem, mi ez a lepontozósdi, a kérdés az volt, hogy megéri-e, és erre leírta a tapasztalatát az, akinek van.

Erre nincs jó válasz, akit érdekel, próbálja ki. Ez szórakoztatóipar, van akinek menni fog, van akinek nem. Vannak trükkök, tippek, amik segíthetnek sikeressé válni, de nincs biztos recept.

Az adózás és a munka erkölcsi megítélése nem tartozott a kérdéshez.

A 23-as válaszolónak:

"17 - A Pénz az tök mindegy milyen úton módon jut el a számládra a lényeg hogy ott lesz, a nevedhez fog tartozni akár egy külföldi bankszámla stb... a NAV már nincs annyira elmaradva mint rég a technika rohamosan fejlődik.

Sztem már az elején is be kell fizetni a KATA-t."

Köszönöm a kioktatást! A válaszomat az adózásról több éves tapasztalatom alapján írtam. Engedd meg, hogy jobban tudjam, hogy zaklatott-e a NAV.:D

(Le sem kakkantottak, pedig volt olyan is, hogy valaki ezer eurót utalt a Paypalomra, azt pedig szépen kiutaltam a magyar számlámra. Illetve európai weboldalaktól sokáig közvetlen a magyar számlámra fogadtam pénzt, amikor még nem volt más lehetőség.)

2021. ápr. 29. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!