Webcam modellkedès, megèri?
Így meg 4 óra alatt,
nulla forintot keresett és a jóisten tudja ki screenshotozott, vagy vette fel a jeleneteket a ,,free chaten,,...
1 tokent sem küldtek neki...
NEM ÉRI MEG!!!
Neki (azon az oldalon, azon a 2 napon) nem érte meg. Ebből még messzemenő következtetéseket nem lehet levonni.
Más meg évek óta magas színvonalon él belőle.
Van rengeteg oldal, ahol dolgozni lehet, ingyen mutogatós borravaló alapú és privát műsoros is percdíjas is. Lehet, hogy ez utóbbin a barátnőd sikeresebb lett volna.
Nem láttuk a profilját, a képeit, videóit, a kamerája minőségét, a kommunikációját a vendégekkel, így nehéz megítélni, miért maradtak el a bevételek.
Amit tudni kell a munkáról:
-Ez olyan, mint egy üzlet nyitása, lehet, hogy idő kell a felfedezéshez és a vendégkör kiépítéséhez.
-A legsikeresebb modelleknek is vannak gyengébb napjaik.
-Nem alkalmas rá mindenki, függetlenül a testi adottságoktól.
-Általában az lesz sikeres, aki magabiztos és látni rajta, hogy jól érzi magát a kamera előtt.
Úgy tudom hogy regisztrált tagok nem is néztek a műsorát csak valami guest (vendég) felhasználók, azok meg nyilván fizetni sem tudnak mivel regisztrálva sincsenek.
Mert elvileg ő látja hány tag nézi a műsorát, jelen időben kijelzi neki az oldal.
Hála istennek csak melltartóig vetkőzött, mondtam neki próbálja ki először még véletlenül se legyen meztelen, pláne arccal.
Bejött amit mondtam neki...
Úgyhogy hála istennek meztelen felvétel nincs róla senkinek az biztos, ,,csak,, melltartóig vetkőzött ezért a 17 centért...
#14 "2x is majdnem 4 órát dolgozott, két különböző napon."
Hidd el, ez kevés annak a megítéléséhez, hogy megéri-e. A munkához fontos a rendszeres jelenlét, lehetőleg mindig ugyanabban az időben.
Nekem az jött be, hogy több oldalon párhuzamosan vagyok online, és gyakran tesztelek új oldalakat. Ezeknek mindig adok 1-2 hónap türelmi időt, utána döntök, hogy megtartom, vagy kuka.
Egyébként ha nem mutatta az arcát, meg is van a gond. Ezen a módon sokkal nehezebb pénzt keresni. Én is így kezdtem, és amikor úgy döntöttem, megmutatom az arcom, kb megháromszoroztam a pénzem.
Arc nélkül nagyon tökéletes test és nagyon látványos akciók kellenek, hogy magára vonja a figyelmet.
Lovense Lush van neki egyébként? Tudod, a kis borravalóra rezgő kütyü. Token oldalakon már nagyon nehéz boldogulni nélküle. Angolul mennyire tud? Beszél az előadásai során?
Még nagyon fontos, hogy ha műsor közben nagyon stresszel a pénzen, netán azon, hogy ki veszi fel, azt a nézők megérzik és nem maradnak.
Nagyon rossz, ha esetleg adás közben olyan jelzéseket kap, hogy "nem éri meg", "nem keresel semmit", "jaj, felismernek", "töröld magad".
Így nem fog olyan hangulatba kerülni, ami egy jó műsor adásához szükséges.
Egyébként a lejobban fizető regisztrált vendég is "guest"-ként kezdte a pályafutását, őket se szabad lebecsülni. A modellnek kell meggyőznie, hogy érdemes regisztrálnia. Nyilván nem úgy persze, hogy ingyen megmutat mindent.
Szia 17-es!
Látom te értelmes vagy nem úgy mint a 14-es, az még helyesen írni sem tud és tényleg semmi lövése ehhez.
Én csak azt szeretném tőled megkérdezni, hogy az adózást itt magyarba, hogy oldod meg? Adózol egyáltalán ?
Persze hogy adózok, van rá vállalkozásom és könyvelőm is. Kiállítom a számlákat a kifizető oldalaimnak, leadom neki, ő ez alapján intézi az adózásomat.
Bevallom, nem voltam mindig ilyen jó kislány, most viszont ingatlant vennék és ehhez legális jövedelemre van szükségem.
Ha csak kipróbálná valaki, az megy vállalkozás nélkül is, nem fog rögtön a NAV kopogtatni, ha pár százezer érkezik a számlára. Illetve nem is kell feltétlen magyar számlára fogadni a kifizetést.
ma 19:23
Én nem tudok helyesen írni?!
Nézzél már magadra légyszíves,
mielőtt másokat kritizálni próbálsz! "magyarba"
Megkérdeztem mit jelent az hogy "magyarba"?! 😂 Te kritizálod az én írásom? "magyarba" XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!