Webcam modellkedès, megèri?
"és tényleg semmi lövése ehhez."
Na kéremszépen, nekem nem is lesz ehhez "lövésem" soha ugyanis nem vagyok prosti semmilyen szinten, köszöntem szépen. További jó szórakozást neked, "magyarba" és te kritizálod az én helyesírásom.
Igen igen, néha lehagy néhány ékezetet a mobil, de ez legyen a legnagyobb problémám.
Én csak megláttam a kérdést, és megírtam milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban, a barátnőm csinálta. Mire számíthat az ember. De ha nem hiszed próbáld ki...
Arról se feledkezzen meg mindenki, ha egyszer majd csak szóba sem áll veled mondjuk például egyik ismerősöd, mert lebuktál egy ilyen oldalon. Ez még a jobbik eset, ha a családod előtt buksz le, az nagyon nagy szégyen egy normális erkölcsös családban.
Az idő pénz. Nem látom értelmét free chates webcamos oldalakon keresztül annak, hogy bárki is mutogassa magát, pár forintért átszámítva jó esetben.
Ha valaki már mindenáron ilyenre szánja el magát, és van rá gyomra, inkább menjen el "luxusprosti"-nak, ott a lebukás veszélye szinte nulla, és a bevétel összege majdnem biztos, ráadásul nem is kevés... Mondjuk 4-8 órára... Nem mindegy.
Dugulj már el , komoly dolgokról van szó! Te még azt sem tudod szerintem, hogy mi az az adó!
17 - A Pénz az tök mindegy milyen úton módon jut el a számládra a lényeg hogy ott lesz, a nevedhez fog tartozni akár egy külföldi bankszámla stb... a NAV már nincs annyira elmaradva mint rég a technika rohamosan fejlődik.
Sztem már az elején is be kell fizetni a KATA-t.
ma 20:31
Egyéni vállalkozó vagyok, saját webáruházam van, képzeld el, majdnem 10 éve csinálom, de oké, "eldugultam" a te kedvedért, bizonyára nem tudom mi az az "adó".
Ha nem érted az iróniát a válaszomban kérlek, hanyagolj...
És azt írok ide amit akarok. Nem te fogod nekem megmondani mit írhatok egy publikus fórumon, mivan nem tetszik az igazság?
23/26 anonim válasza:
Miben fogadunk hogy egy svéd cserediák a kötekedő?
ma 20:54
Szerintem is az, nagyon sanszos... 😅
Ezek a tipikus szavak: "magyarba" "dugulj már el" stb... Ő kritizálja az én helyesírásom, és ő írja hogy én duguljak el az ő kedvéért egy publikus fórumon... Elképzelések vannak. Na mindegy hagyjuk biztos ideges, az "adó" miatt😅 Még nem is sejti annyit se fog keresni hogy azt kifizesse... Személyi jövedelemadó? Társadalombiztosítási járulék? Nyugdíjjárulék? Mire gondol vajon a kis cigó liba az "adó" alatt? Úgy ámblokk? Ajjaj, én szerintem tiltom és ráhagyom a marhaságait...
"Sztem már az elején is be kell fizetni a KATA-t"
Jót nevettem, és "sztem" én ezen a ponton befejeztem veled a társalgást, ha mégegyszer beszólsz, jelentem a moderátornak, továbbá szépen tiltalak most, Miss tökéletes helyesíró 😅😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!