Hogy mondjam el a páromnak, hogy mi a mellékállásom?
Figyelt kérdés
Pár hete belekezdtem egy webmodell oldalon a munkába. Igazánól alig csinálok valamit, és ezért cserébe már megkerestem még egyszer a fizetésemet. Egy gondom van ezzel, hogy nem tudom, hogy mondjam el a páromnak. Azért telt el ennyi idő mert félek elmondani, és mindig csak halasztgatom. Azzal nyugtatom magam, hogy végülis nem érintkezek senkivel, arcot nem mutatok, senki nem tudja hogy én vagyok. Nem élünk együtt, igy könnyen meg tudtam oldani a szabad estéimen. :( De már nagyon szeretném hogy tudja. Gáz ez? Lekezelő kommenteket nem kérek köszi.2021. ápr. 13. 15:53
11/12 anonim válasza:
Sikerült közben elmondani? Írd meg majd, hogyan reagált.
12/12 anonim válasza:
Én egy ilyen csajt keresek ha elhagyja esetleg, írj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!