Hogy mondjam el a páromnak, hogy mi a mellékállásom?
Ezt hamarabb is közölhetted volna vele, így jogosan érezheti magát becsapva.
Úgy mondd el neki ahogy ide leírtad, de ne csodálkozz rajta ha ez esetleg neki nem fog bele férni.
Szerintem akkor kellett volna elmondani amikor elkezdted. Egy kapcsolat mit ér bizalom és őszinteség nélkül?
Mivel jobb ha most tudja meg?
Ha nem tetszett volna neki és nem tudta volna elfogadni, akkor kevesebb időt pazaroltatok volna egymásra, ha meg elfogadja, akkor nincs min problémázni.
Hogy mondd el?
A) Kinyitod a szád és elmondod!
B) Írd meg neki, ha már a szádat nem tudod használni csak sz.pásra.
C) Agyátültetés
D) Szakemberhez fordulj aki által megérted majd, hogy kqva nevetséges,hogy idegen emberektől vársz segítséget. Ráadásul egy ilyen nevetséges helyzetről van szó.
Oh és egyéb opciók
Nőlj fel, mert ez a félek..fhosok és így úgy izgulok de am meg sajnálom meg szejetem őt de am én ájtatlan vok duma ovis szint.
A kérdésedre válaszolna (2. válaszoló vagyok), egyszerűen mondd el neki. Ha volt bátorságod belekezdeni, akkor ahhoz is legyen, hogy elmondd neki.
Ha annyira nem megy szóban, akkor legrosszabb esetben írd le neki egy papírra és hagyd ott valahol, ahol észreveszi és majd ő felhozza a témát.
Kicsit ciki amúgy, hogy webmodellkedni van bátorságod, pedig ez azt jelenti, hogy vadidegen emberek nézegethetnek téged meg gondolom valaki fizet is, IDEGENEK, de a pároddal, aki elvileg ismer téged és szeret és te is őt, vele nem tudod megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!