Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Van-e esélyem moddellként?

Van-e esélyem moddellként?

Figyelt kérdés
Én sosem gondoltam azt, hogy valaha is esély lenne arra, hogy belőlem modell legyen. De a családomtól és a barátaimtól sokszor megkaptam/megkapom azokat a bizonyos mondatokat, hogy: Olyan szép modell alakod van, Nem gondolkoztál még azon, hogy modell leszel? Az elején nem igaz foglalkoztam velük, de az utóbbi időben egyre jobban elkezdett érdekelni. A gond csak az, hogy 160 cm magas vagyok. Még fiatal vagyok szóval még van esélyem nőni egy kicsit. Szerintetek van esélyem ezen a területen elhelyezkedni?

2020. júl. 13. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Nincs. A modell lányok már 12-13 évesen 170 cm fölött vannak. Te hány éves vagy? Az nem lesz elég, hogy nősz még pár centit. 172 cm alatt nem vesznek fel modellnek, és 175-176 cm az ideális magasság.
2020. júl. 13. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Valóban így van, 160 centivel nem leszel modell.

Már mint valódi, fashion modell biztos nem. Kifutón ilyen magassággal nem tudnak foglalkoztatni, mert szabvány, hasonló méretű lányok kellenek nekik, nem érnek rá órákat szórakozni minden emberrel.

Viszont ahhoz, hogy készülhessenek rólad nagyon jó képek, nem kell modellnek lenned.

2020. júl. 13. 22:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?

2020. aug. 14. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!