Ilyen testsúllyal nem lennék elég vékony modellnek?
Figyelt kérdés
174 cm magas vagyok, jelenleg 49,3 kg
16/L
2020. jún. 29. 08:10
1/10 anonim válasza:
Ne akarj ennyire vekony lenni, nem egeszseges.
2/10 anonim válasza:
Ha még egy kicsit fogynál tuti elküldenének kórházba bent feküdni, táplálni.
3/10 anonim válasza:
Nem érdekli őket a súlyod, milyenek a méreteid?
4/10 anonim válasza:
Szerintem inkább próbálj némi izmot felszedni magadra. Az izmok adják az alakot a testnek. Én is voltam 171cmhez 48kg,és szörnyen néztem ki. Most kb 58 vagyok, szép izmos, kerek fenékkel, gömbölyű vállakkal, nőies alkattal:)
5/10 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak: mint ahogyan írtam, most vagyok “ennyire vékony”, ez a reggeli súlyom
2020. jún. 29. 23:30
6/10 anonim válasza:
nem érdekel senkit hány kiló vagy, ha nem férsz bele a ruhákba...a modellügynökséget se, nem kilóra van, hanem centikre, 90-60-90 vagy valami hasonló lehetnek a kritériumok, nézz utána
7/10 anonim válasza:
Ez mar anorexia, ha "reggeli sulyrol" irsz.
8/10 anonim válasza:
Modellkedni nem a súlyod miatt leszel alkalmas,vagy alkalmatlan, hanem a formák/szépség miatt, azt meg nem lehet leírni egy súlyadattal. szóval látatlanban ez X.
9/10 anonim válasza:
Kg nm szamit centik kell hogy stimmeljenek. Mik a mell-derék-csípő mereteid?
10/10 anonim válasza:
Simán. Nem ez számít, inkább az alakod, az arcod, és a magasságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!