Miert jon ide gyk-ra egy csomo ember faggatni a nepet hogy eleg jo lenne e modellnek?
Rengeteg ilyen kerdes van, mikozben egyertelmu, hogy itt gyk-n annyibol h leirjak h 170 cm meg barna haj meg szep arc (ami valoszinuleg ink atlagos lol) nem lehet ezt megallapitani.
Perszek ezek a csodalatos modellkedni vagyo gyonyoru nadszal emberkek meg veletlen se csatolnak kepet. Xd
Szerintem azert jonnek ide, hogy bokokat hallgassanak meg hogy halljak, hogy ok jo modellek lennenek. A lelke melyen sztem mindegyik tudja, h ez eselytelen szamukra.
Ha ezt komolyan gondolnak, nem itt kerdezgetnenek...
Szerintetek?
1. es 3. ugyan ezeket gondoltam en is!
2. Tudom, hogy mire van ez az oldal, nem azert mondtam, csak nevetsegesnek tartom ezt a jelenseget, hisz ha belegondoltok meg akkor is abszurd lenne valaszolni az ilyen kerdesekre, ha minimum 1 db kepet lattunk volna az illetokrol.
4. Xdd ja ez is lehet, erre nem is gondoltam!
Kedves kérdező és #3 kommentelő! Teljesen egyetértek veletek! Szerintem azért járnak ide ennyien feltenni ugyanezt a kérdést, mert:
a) fel akarják magukra hívni a figyelmet
b) ha megjelenik 2-3-ik kommentben a kérdező instagram, facebook, tiktok oldalának a linkje, akkor kétségen kívül népszerűsíteni akarják magukat
c) önbizalomhiányban szenvednek vagy kisebbségi komplexussal küszködnek, ezért figyelemre és dicsérő szavakra vágynak
El nem tudom képzelni, hogy akinek megfordult a modellkedés komolyan a fejében, az ide írja ki. Ha érdekli, ezt akarja csinálni, akkor lépjen, ne ide írja ki, hogy alkalmas lenne-e (mintha mi mindannyian hozzá értő személyek lennénk), ha pedig valaki bizonytalan magába, az el se kezdje, mert nem lesz sikeres.
De nagyon unalmasak hetente többször ezek a kérdések, pláne amikor férfiak teszik fel. 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!