Extrém-kreatív fotózást milyen stúdió vállal?
Az extrém alatt azt értem, hogy egy fogyatékossági vonást széppé tenni. Mármint rávinni fotóra úgy, mintha az egy egyedi érték lenne.
Régóta vágyom egy ilyen fotó(sorozatra) magamról, egyfajta bátorságot érzek azzal, hogy bevállalnám, azaz felfedném magam.
Konkrétan nem akarom a saját esetemet leírni, de ha mindenképp egy példa kell (bár ilyen esetben nem lehet egyenértékű példát hozni) akkor tudnék mondani.
Nem fogyatékosság, de például az anorexia. A csontokat, a csontkollekciót szerintem nagyon szépen is lehet fotózni. Vagy például egy Down szindrómásnak a vonásai, a szemei szerintem egy bátor és ugyanakkor gyönyörű fotótéma lenne. Vagy másik példa: mű végtaggal élővel fotósorozat. Szerintem csodálatos lenne a kontraszt, ugyanakkor a látványa is a elektromos testnek. Az illesztés finomsága, stb.
Van kifejezetten ilyen extrémebb vonalba mozgó stúdió? Gondolkodtam egyébként ingyenes megoldáson is olyanok által, hogy portfólió munkája legyen valakinek - de nem tudom mennyire lehet szépen rábízni tanulóra egy ilyen érzékeny témát.
Vagy egyáltalán tfcd-sek vevők ilyen koncepcióra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!