Mi kell ahhoz, hogy modell lehessek?
16 éves vagyok, 170 cm (nagyon valószínű, hogy nőni fogok még 5-10 cm-t)
Rengeteg ismerősöm megjegyezte már, hogy mennyire fotogén vagyok és hogy milyen különleges arcom van, valamint jól színészkedek. Az igazat megvallva égek a vágytól, hogy modellkedhessek. Amikor fotóznak pedig konkrétan 10-ből 9x sikerül úgy pózolnom, hogy jól nézzek ki. Tényleg annyira régóta már úgy érzem, hogy nekem modellnek kell lennem, hogy nagyon. :D Egyszerűen érzem, hogy bennem van. Nyár elején szeretnék felkeresni egy ügynökséget, legfeljebb elutasítanak. Viszont szeretnék tanácsokat kérni, tapasztalatokat hallani, mire kell odafigyelni, melyik magyarországi ügynökséghez érdemes mennem stb. stb. Magyarul: MINDEN érdekel, ami ezzel kapcsolatos!
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm szépen! :))
Szia!
Én úgy tudom, a természetes külsőt preferálják, ne legyen tetkód, szolis bőröd, vagy ilyesmi...
Előny, ha könnyen beöltöztethető vagy, szóval ha kendőt kapsz a fejedre, egyértelműen falusi nénivé válsz, ha masnit kapsz a hajadba, cuki lolivá, ha fürdőruhát, mindenki a strandon érzi magát.
Gondolom előny a jó állóképesség.
Egyébként vannak magyar modell youtubeosok, akik gyártanak ilyen témában tartalmat, például Vlogolj modell, According to Adel.
A modellkedésnek sok ága van...
Pl vannak olyan modellek ahol azt nézik, mennyire semleges az arcod, mert arra több smink stílust tudnak feldobni, mint egy szebb karakteres arcra.
Sok jelentkező pici kis álom világát törtem össze, csakmert őszinte voltam.
Magyarul el kell adnod a lelked x évig.
S legyen "b" és "c" terved a jövődet tekintve.
A modellkedés nem örök, ahogy a fiatalságod se. :)
Kategoria GYK:
Menü
Szépség és divat
Modellkedés
Menüpontban .
6# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!