159cm-vel mekkora esélyem van hogy modell lehessek? 16/l
Kétlem, hogy felnőttkorodra eléred a 175 cm-t, ezért még ha különleges is az arcod, nagyjából semmi esélyed, hogy befutott modell lehess. És azért a modelleknek sem olyan jó!
(De színész lehetsz, és az egész közel áll a modellkedés világához. Persze csak akkor, ha a modellkedésben nem a ruhák és a csillogás fogott meg, hanem maga a meló, mert félig-meddig színészet a modell dolga.)
első válaszoló nem terveztem ezért senkit leszopni... és ez után sem...:)
második válaszoló az az igazság, hogy 8 éven keresztül jártam dráma tanfolyamra de az nem igazán tetszett ezért gondoltam még a modellkedésre..
:/
kösz azt azt hiszem inkább kihagyom:s
és megköszönném ha a továbbiakban aki csak ilyen válaszokkal tud szolgálni megtartaná magának.:)
A magasságodnak valóban nincs ehhez köze. Rengeteg féle modell létezik, és ahogy leírták fentebb is, a legtöbbjüknek nagyon keményen meg kellett érte "dolgozni".
Szóval hogy válaszoljak a kérdésedre, a magasságodtól függetlenül akkor van esélyed a modell szakmában, ha hajlandó vagy megdolgozni érte, bármi áron. Ha ez megvan, és egyébként nagyon szép és csinos vagy, akkor talán van valamennyi esélyed.
De persze ettől függetlenül, ilyen fehérnemű fotózásra, meg a plazaban bugyibemutató stb. jellegű óránként fizet ezer forintot melóra bármikor mehetsz. De ezt azért még nem nevezném modell karriernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!