Lehet belőlem modell?
Sziasztok!
Az alábbi adatokkal lehetek modell?👇
-173 cm magas vagyok
-60kg
-csipő/derék: 100cm/75cm
-16 éves vagyok
(Sokan mondták, hogy szép az alakom és az arcom)
Szerintetek lehetek az, vagy számomra ez felejtős, mert nem vagyok modell alkat?:/
Sajnos nem. 175 cm a minimum, ha 90 cm nél szélesebb a csípőd akkor is felejtős. A mell körméreted is kell.
Nekem modell alkatom van:
177cm
50kg
16/L
79-60-85
Utolso kommentelonek igaza van, alacsony vagy, tul szeles a csipod, es sajnos par kilot is le kene adnod.
Vannak kivetelek szinte minden ugynoksegnel (peldaul magassagminimumon aluli lany), de ezeknek a kiveteleknek mind megvannak az okai, peldaul gyonyoru elvarazsolo, vagy epp nagyon karakterikus arc. Viszont olyankor egyaltalan nem lehet valaki a sulymaximum folott, sot.
Egyebkent azt mondjak, nem szamit hany kilo vagy (de ertol fuggetlenul azt mondjak a 177 centi magas oanynak, hogy 53 kiloskent kover, fogynia kene legalabb 2 kilot), egeszsegesen etkezz, sportolj es edzz
Viszont! Leteznek szabaduszo modellek, ha tenyleg nagyon erdekel a dolog, akar ugy okseg nelkul is probalkozhatsz. De tenyleg ajanlom, hogy keress keg ugynoksegeket, kifuto modellek mindig vannak, es alapjaraton is arra mennek, hogy egyre tobb arcot talaljanak
Ugynokseg*
(A tobbi hiba egyertelmu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!