Lenne eselyem a szakmaban?
Igen, egy ujabb ilyen kerdes:) Eleg vegyes visszajelzeseket kaptam eddig, ezert annyira nem vagyok biztos benne. Elore is koszi a valaszokat.
Mereteim: 174 cm, 89-63-93
Kep: [link]
Hát VM-nél dolgozik rokonom. Voltam már bent náluk szóval láttam hogy zajlik a munka és csak ajánlani tudom! Legprofibbak és nem húznak le más ügynökségekkel ellentétben!
Ha dobsz egy privátot megadom az rokonom email címét ha lenne még kérdésed,biztos segít :)
Tényleg modell arcod van.
Az a tipikus "rideg, komor tekintet“-ez bók a modelleknek általában mind ilyen arcot kell vágnijuk :)
Nagyon sok esélyed van.
Szép az arcod, és ahogy előttem is mondták az y tipikus modell arc.
Sok sikert🤗
Szerintem semmi különös nincs az arcodban. Életunt, búvalb.szott képet vágsz. A kép minősége is sz.r. Jobb ha nem égeted magad egy szelfis képpel. Inkább kérj meg valakit, hogy rendes géppel csináljon rólad néhány képet, ha mindenképpen jelentkezni akarsz.
Mit veszíthetsz, ha jelentkezel? Semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!