Ki számít NEM jóképűnek?
Mik azok a dolgok amitől egy pasi vagy egy csaj nem szép???
Melyek azok a fejformák amik előnytelenek a szépséghez?
Hosszúkás,körte,kerek,ovális?vagy nincs is köze a fejformához?
üdv
Én jóképűnek tartom magam és mások is.
Szerintem az számít annak, akinek nem állnak ki a fülei, a szemei és szemöldökei rendben vannak, az orra nem túl nagy és nem áll el és a szája is szép.
Az arcforma leginkább kerek vagy kicsit ovális, nekem mind a kettő egyben attól is függ hogy hosszú v rövid a hajam.
Am beirod googléba és kiad pár példát:
"Szerintem az számít annak, akinek nem állnak ki a fülei, a szemei és szemöldökei rendben vannak, az orra nem túl nagy és nem áll el és a szája is szép."
Ez hülyeség. Nekem nem áll el a fülem,rendben van a szemem,a szám is és mégsem vagyok szép...
Sokmindnetől függ...és egyénfüggő én pl imádom ha egy pasinak nagy az orra az annyira szexi tud lenni...:D és a markáns arc, arccsont tehát nem kerek v ovális...
Szóval mindnekinek más...
Ami számomra nem szép, az a nagyon durván pattanásos vagy heges bőr, a hiányos vagy extrém módon kesze-kusza fogazat.
Fejformában ami ronda, az a "lófej", pl. számomra ő kifejezetten taszító: [link]
A nagy "sas orr" nekem is bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!