Lanyok, Leirnatok nekem az alapveto higieniat?
Parfüm:van egy pár, mondd avonos.
Dezodor:nivea
Tusfürdő:altalaban balea, nivea, dove
Mosószer: lenor
Hajapolas: schauma szokito sampon, syoss renew 7 balzsam, garnier hajpakolas, pantene hajolaj.
Arcapolas:reggel este gyógyszertári tejsavas arclemosoval megtisztitom, utána arckrem, szemranckrem, heti egyszer borradir, pakolás.
Smink:catrice all matt alapozó, essence púder, essence szempillaspiral, maybellin new York bronzosito, folyékony highlighter, essence tus, ruzsok szajfenyek
Testapolas: esténként fürdés, lactacyd sensitiv intimlemoso, 2 naponta borotvalkozas, isana érzékeny borueknek valo borotvahab, nivea testápoló.
Köröm: 1-2 hetente vágás, gél lakkozas
Fog:colgate fogkrém, listerin szajviz, fogselyem
Parfüm:Escada Celebrate N.O.W
Deo: Dove GO FRESH APPLE & WHITE TEA spray, Rexona STAY FRESH WHITE FLOWERS & LYCHEE spray(néha kenek alá bidoderma Sensibiot(rózsaszín kupakosat)
Tusfürdő: bármilyen különlegesebb illatú Dove(sajnos a nem krém alapú szárítja a bőröm)
Sampon, balzsam, pakolás: Glisskur
Hővédő: Syoss Keratin Heat Hővédő Hajformázó Spray
Hajmaszk: Schwarzkopf BC Oil Miracle Brazilnut Oil
Hajolaj: Wella Professionals Sp Luxe Oil (Reconstructive Elixir)
Mosópor: Perwol, Ariel
Körömlakkból ált. legolcsóbbat veszem(aminek épp megtetszik a színe ált. valami rózsaszín)
Ha van pénzed minőségi lakkra ezt az oldalt tudom ajánlani:
Imádom a különböző fürdő terméket pl. fürdősó, habfürdő stb. Rendszeresen radírozom a bőröm, arcom. Különféle pakolásokat, krémeket használok rá, arctisztítást végzek, imádom a házipakolásokat is, szeretek sminkelni is ált. Catrice, AVON cuccokat használok(AVONból mást is). Sajnos sok pattim van ezért teafaolajat és holt tengeri iszapot kenek rá(ez visszahúzza vagy bérleli a pattijaim. Mivel elég karikás és puffadt a szemem alatt vagy átmaszírozom egy jégkockával vagy Aloeverás fagyott vattakorongot teszek alá(ettől mindig jobb lesz)
Reggel indulás előtt gyors zuhany. Balea med tusfürdőt használok. Közben Cerave hidratáló arclemosóval tisztítom az arcom. Utána fogmosás, The ordinary NMF hidratáló és eucerin fényvédő. Dezodorból sima kék fújós doveot használok.
Este fürdés után ugyan úgy fogmosás, arclemosó, the ordinarys szérumok (hialuronsavasat mindíg hasznalom, szalicilsavasat és a niacinamidosat felvaltva, illetve heti 2x glikolsavas hamlasztó), hidratáló. Testápolónak Cerave moisturizing lotion. Lábamra baleás lábkrém.
Heti 2x habkővel lereszelem a lábam és leradírozom az egészet. Szintén heti 2x "manikűr, pedikűr". Lakkozni nem szoktam.
Hajat 2 naponta mosok. Yves rocher fejbőrradírját és a low poo samponját használom. Néha a csalános sampont is használom, mellé a regenráló balzsamot és pakolást is szoktam. Plusz néha a hajolajat is. És syoss keratinos hővédőt szárítás és vasalás/göndörítés előtt.
Szerintem a legtöbb nő nem csak az alapvető higiéniára törekszik (ami szerintem kimerül a napi fürdésben, fogmosásban, rendszeres hajmosásban, kéz-és lábkörmök ápolásában leginkább), hanem igyekszik törődni a külsejével, hogy ápolt és lehetőségéhez legszebb legyen. A kommentek is ezt igazolják, és én is így élem a mindennapjaimat.
Parfümöt nem mindig használok, a Lush Cardamom coffee a kedvencem, de inkább őszi/téli illat. Nyáron inkább testpermetet, gyümölcs illatút, ebből nincs kedvencem, mikor mit veszek.
Tusfürdőt a dm-ben veszek saját márkás Baleát, amiből mindig többet veszek, mint kellene, mert aprópénzért nem tudom otthagyni. Pár éve volt csokis-fügés, azt szerettem a legjobban, nagyon hiányzik. Ha dőzsölni akarok, akkor a Lush készletemből választok valamit, igyekszem pucér tusfürdőket venni. A kedvenc illatom a csak karácsonyi időszakban kapható Snow Fairy.
A hajamra Inecto termékeket használok, sampon, balzsam, hajvégápoló, és Hidegúti ecetes hamvasítót.
Mosószer és öblítő egyaránt Souldrops, fehér mosáshoz a rossmannban szoktam venni saját márkás fehérítő kendőt (nem tudom a pontos márkáját, 700 forint 20 darab).
A legtöbb körömlakkot Catrice vagy Essence, de körömlakkból néha megveszem ezeket az olcsó, százforintos boltokban kapható lakkokat is, ha nagyon tetszik a színe. Rengeteg van, noha általában csak feketét, rózsaszínt és pirosat használok.
26N
tusfürdő: mostmár illat és szappanmentes, "med" címszavas.
testápolót nem nagyon, max habot (dm, balea) vagy lemoshatósat (balea). kézkrémet este, alvás előtt szoktam, ez mindig más. utálom a krémeket amúgy, csak olyat használok, ami azonnal felszívódik. vagy bőrradírral szoktam a testápolót kiváltani, olajosokkal leginkább.
dezodor: balea fekete-fehérre való, nem foltot hagyós. fehér, kék kupakkal. fújós és kenős is van, ajánlom mindenkinek.
parfüm: vagy replika(alien) vagy az adidas-okat szeretem. bőrre nem nagyon fújok, inkább ruhára.
mosószer: gél, a porokra allergiás vagyok sokszor. aldis, lila színű bevált. öblítőböl szeretem a Lenorokat (arany, kék). mosóparfümöt szoktam picit adni hozzá, sok helyen kapni, ilyen kis drazsék.
műkörmöm van, géllakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!