Lanyok, Leirnatok nekem az alapveto higieniat?
Parfüm Elizabetb Arden Green Tea Honeysuckle
Deo: Nivea Black and White
Mosószer: mikor épp milyen, most Ariel
Körömlakk: Essence the gel
Ami nálam alapvető higiénia a napi fürdés (Balea vagy Nivea tusfürdőt használok), arcmosás (Neutrogena arclemosókat szeretem) és a rendszeres hajmosás, ez változó kinek hány napot jelent, de amikor már kezd lelapulni és látszik hogy zsírosodik nem árt megmosni (Schwarzkopf samponokat szeretem, de amúgy nagyon változó kinek melyik márka jön be. Még a szőrtelenítés lányoknál ami szerintem fontos, de vannak akik ezzel nem értenek egyet.
Reggel deo nálam alap, parfümöt nem mindig használok. Nem feltétlen a higiéniához sorolnám, de nálam az arckrém is fontos (vmilyen Nivea krémet használok többnyire), különben nagyon száraz és foltokban hámlik a bőröm ami szerintem nem egy szép látvány. Cserepes ajkak esetén a Carmex is hasznos, de ez is inkább arra vonatkozik hogy figyelsz a megjelenésedre és nem feltétlen higiénia.
Ha sminkelsz azt nap végén nem árt lemosni (Garnier micellás víz jó ehhez), nem tesz jót a bőrödnek ha abban alszol. Farmerokat és pizsamákat én nem mosom egy használat után, de nem várom meg hogy büdös legyen, minden más ruha nap végén megy a mosásba.
Szerintem ha tiszta vagy és tiszta ruhákat hordasz az már megfelel az alapvető higiéniának, minden más inkább az igényességhez tartozik mint pl hogy ha száraz és repedezett a bőröd azt ápolod.
Koszonom mindkettotoknek:) Johetnek meg valaszok. Gondoltam en is leirom hatha erdekel valakit:D. Hajam:3 naponta mosom, Glisskurral, es hasznalok ra balzsamot is(Glisskur) Korom: en is essence koromlakkot hasznalok vagy Moyra markajut
A ruhaimra pedig Tomit, vagy Arielt
Parfumbol altalaban valami Avonosat szoktam vagy StatNature-t
Smink: szempillaspiral
Tusfurfo: Vagy Nivea vagy Baba:D
Arc: Neha egy fekete arc maszkot hasznalok ami hidratal
Parfüm: több is van, amit szeretek viselni - Lancôme La Vie Est Belle, Lancôme Trésor in Love, Lancôme Miracle
Tusfürdő: általában valami természetes, SLS menteset használok, és nem borzasztó aroma-szagot érzek rajta, hanem a valódi gyógynövény illatát, - Biobaza levendula-citrom, illetve jojoba olaj és shea vaj
Dezodor: Dove Invisible
Mosószer: Ariel
Körömlakk: Moyra
Haj : Bánfi hajsampon(korpásodás ellen),Glisskur fújós balzsam,amit nem kell leöblíteni.
Körömlakk : Miss Sporty(rózsaszínes általában).
Dove dezodor.Tusfürdő Balea.Parfümöm nincs olyan most ami annyira tetszene,Avonos van 1-2,meg testpermetek.Mosószer Tomi.Arckrém uborkás Avonos,ennek a lehúzható maszk változata plusz.Balea sminklemosó kendőt használok.
Parfüm: Guess Seductive, vagy Bruno Banani Magic Woman
Tusfürdő: mikor milyen, most éppen Yves Rocher citrom-bazsalikom + rossmann sajátmárkás intimlemosó
Dezodor: CD alumentes golyós deot és Nivea alumentes golyós deot kombózok
Mosószer: mikor mi, most azt hiszem Ariel van otthon
Körömlakk: géllakk van a körmeimen már évek óta, változó márkából
Kézkrém: Garnier regeneráló kézkrém
Ajakápoló: Himalaya Herbals Cocoa ajakápoló, illetve otthon hentereg valami tégelyes Labello, aminek most nem tudom a pontos típusát, valami natúr
Hajápolás: több terméket váltogatok, mert többféle problémája van a hajamnak:
- sampon: The Body Shop zöldteás sampon, Head&Shoulders citromos sampon, Dr. C. Tuna fokhagymás sampon
- balzsam: Dr. C. Tuna fokhagymás balzsam, Inecto Kókuszos balzsam
- hajvégápoló: Yves Rocher hajregeneráló olaj
Arcápolás:
- Dr. C. Tuna teafaolajos arclemosó
- Dr. C. Tuna teafaolajos tonik
- Garnier micellás víz
- Dr. C. Tuna fehéragyagos arcmaszk
- Dr. C. Tuna aloe verás bőrradír(szerűség)
- valamilyen hidratáló krém, most épp Helia-D
Mindennapi rutin:
- Reggel: fogmosás, arctisztítás (arclemosó + tonik), hidratálás, napkrém, smink (szempillaspirál + púder), deo
- Este: zuhanyzás, arctisztítás micellás vízzel, hidratálás, deo, kézkrém
Hajmosós rutin (3-4 naponta)
- Hajmosás: 2x samponozás, 1x balzsamozás
- Amíg szárad a hajam: arcmaszk, utána lemosom, mehet rá az aloés cucc, majd hidratálás
Hú, így leírva nagyon soknak tűnik, de amúgy nem költök olyan sokat kozmetikumokra, és nem is bíbelődök ezzel sokat, csak pl az arcomra meg a hajamra muszáj ennyi cucc, mert különben förtelmesen nézek ki (az arcom zsírosodik, pattogzik ki ezek nélkül, a hajam zsírosodik és szárad egyszerre, hullik egy kicsit, és néha korpásodni is kezd)
#8 vagyok
Természetesen esti rutinnak is része a fogmosás, csak lemaradt véletlenül. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!