Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyonyoru akarok lenni, azt...

Gyonyoru akarok lenni, azt akarom, hogy az emberek megdobbenjenem milyen szep vagyok, ha meglatnak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az alakom viszonylag jo, de termeszetesen dolgozom rajta hogy meg jobb legyen.

Szerencsere magas vagyok(177cm), ami mar egy jo pont hogy kitunjon az ember az atlagbol.

A hajam derekig ero, de meg hosszabbra szeretnem noveszteni.

Jelenleg kozepbarna.

Mit tegyek? Hogy oltozkodjek? Vilagositsak/sotetitsek a hajamon?

Milyen ruhakat vegyek fel? Nem akarol prolin kinezni, vagy mini ruhakkal felhivni magamra a figyelmet. Nem ribis akarok lenni hanem gyonyoru. Kepeket is kuldhettek inspiracionak.

Koszonom!

2019. júl. 14. 13:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
74%

A szépség és főleg az, hogy mit látunk gyönyörűnek, nagyon-nagyon relatív. Az àltalad linkelt lány számomra szép de átlagos. Aki számomra gyönyörű, neked valószínűleg kimondottan csúnya lenne.

A lényeg hogy szeresd magadat, és érezd jól magad a bőrödben, ha jó a kisugarzádod, akkor észrevesznek és leveszed a lábáról az embereket.

2019. júl. 14. 22:17
 22/22 hun_74 ***** válasza:
83%
És ha zöld kontaktlencsét hordasz azzal mit érsz el??? Ha összejössz valakivel és otthon kiveszed, úgy is látni fogja hogy barna a szemed. Mondjuk én pasi vagyok, nekem kék, de pl mivel kopaszodom ezért kb. már 10éve tarkopaszra van vágva. (Mondjuk engem abszolút nem zavar.) Sok hülye pasi pl hiába vesz fel parókát otthon úgy is le fog kerülni. Szerintem sokkal jobb felvállni önmagadat, és a saját lehetőségeidet kimaxolni.
2019. júl. 14. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!