Gyonyoru akarok lenni, azt akarom, hogy az emberek megdobbenjenem milyen szep vagyok, ha meglatnak, mit tegyek?
Az alakom viszonylag jo, de termeszetesen dolgozom rajta hogy meg jobb legyen.
Szerencsere magas vagyok(177cm), ami mar egy jo pont hogy kitunjon az ember az atlagbol.
A hajam derekig ero, de meg hosszabbra szeretnem noveszteni.
Jelenleg kozepbarna.
Mit tegyek? Hogy oltozkodjek? Vilagositsak/sotetitsek a hajamon?
Milyen ruhakat vegyek fel? Nem akarol prolin kinezni, vagy mini ruhakkal felhivni magamra a figyelmet. Nem ribis akarok lenni hanem gyonyoru. Kepeket is kuldhettek inspiracionak.
Koszonom!
hiába jó a tested, ha a fejed egy lóé.
milyen az arcod?
és nem a ruha teszi az embert, lehetsz bármilyen estélyiben ha bányarém a kinézeted.
Eddig írtál a külsőségekről. A belső szépségedért mit teszel? Így max egy leszel a tipikus beképzelt díszluvnyák közül.
És legyél reális. Olyan nem lesz, hogy mindenki hasra esik a gyönyörűségedtől. De amúgy is mit érnél el vele?
Az arcom szerintem rendben van, nem mondom hogy extrem szep de nem is banyarem.
Hogy kulonlegesebb legyek betehetek szines kontaktlencset. Most egyszeru barna a szemem, es zold kontaktlencseket fogok hasznalni.
Ez az eletcelom.
A belsom rendben van, en egy egyszeru de kedves es joindulatu lany vagyok.
De ennyi. Nem vagyok erdekes, semmi extra nincs bennem, az egyeduli amivel kitudnek tunni az az lenne ha szep lennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!