Gyonyoru akarok lenni, azt akarom, hogy az emberek megdobbenjenem milyen szep vagyok, ha meglatnak, mit tegyek?
Az alakom viszonylag jo, de termeszetesen dolgozom rajta hogy meg jobb legyen.
Szerencsere magas vagyok(177cm), ami mar egy jo pont hogy kitunjon az ember az atlagbol.
A hajam derekig ero, de meg hosszabbra szeretnem noveszteni.
Jelenleg kozepbarna.
Mit tegyek? Hogy oltozkodjek? Vilagositsak/sotetitsek a hajamon?
Milyen ruhakat vegyek fel? Nem akarol prolin kinezni, vagy mini ruhakkal felhivni magamra a figyelmet. Nem ribis akarok lenni hanem gyonyoru. Kepeket is kuldhettek inspiracionak.
Koszonom!
Hát pedig szerintem ez a lány akit linkeltél ő átlagos az én szememben.
Én tudok sokkal szebb lányokat mutatni neked ha akarod
Muvelt vagyok, de nem kulonosebben intelligens, ezen nincs mit tagadni, nincsenek tevkepzeteim. Soha sem lesz belolem atomfizikus.
Erdekes, velem egy ferfi sem akart tortenelemrol vagy foldrajzrol beszelgetni.
1 ha az arcod nem szép, akkor már kb mindegy
2 mindenkinek más tetszik
3 ne legyél eröszakos, inkább kifinomult
4 biztos, hogy szép az a derékig érö haj? lehet nem is áll jól...
5 ha nem vagy alapból extrem szép, minek erölködsz?
A lány akit küldtél szép, de teljesen átlagos.
Ahoz, hogy ne csak szép legyél, hanem feltűnő, kell egy kisugárzás is.
Derékig érő haj inkább ápolatlan behatást kelt, eddig egyetlen egyszer találkoztam olyan nagyon hosszú hajú lánnyal, akinek tényleg igényes és szép ápolt volt a haja.
Tulajdonképpen rengeteg pénz, magabiztosság és érdkes személyiség kell ahoz, hogy tényleg kitűnj, mert rengeteg szép nő van.
Kérdező, a szépség múlandó. Jobban tennéd, ha nemcsak a külsődre, hanem a belsődre, intelligenciádra, műveltségedre, önszeretetedre, belső békédre is fókuszálnál.
30-40 évesen már nem leszel olyan, mint most, és mit kezdel akkor magaddal, ha eddig csak a külsőd volt? Semmit. Mert egy idő után az embereknek már a belső a fontosabb. Te is leszel öreg, ráncos, őszülni fog a hajad, bőröd se lesz már feszes. Akkor mit csinálsz majd?
Számomra meg ők igazán szépek, nem az a csaj, akit linkeltél:
Egyébként nem tudom, hogy mondták-e neked, hogy a belső öltöztet.
Elég szégyen és szegényes bizonyítvány rád nézve, ha az az életcélod, hogy a külsőddel kitűnj. Bár k..rvának is kell valakinek lenni. Remélem nem akarsz majd gyereket, mivel van elég sérült gyerek már most, nem kell még több, akiknek nincs megfelelő értékrendjük.
Gondolom fogalmad sincs a következő fogalmak jelentéséről: önbizalomhiány (amiben szenvedsz), kompenzáció (amivel folyamatosan élni szeretnél), értelmi és érzelmi intelligencia, belső béke, önismeret, önszeretet, harmónia, pszichológia, motiváció, küzdés..stb.
Ezek mozgatják az életet és nem szépség, amit annyira istenítesz életcélként.
Inkább nézz magadba, és gondolkozz el szegényes lelkivilágodon, hogy miért is vagy ilyen, és hogy miért is nem találod a helyed a világban.
Erdekes, velem egy ferfi sem akart tortenelemrol vagy foldrajzrol beszelgetni.
Szerencsére ezeken kívül bőven van még millió dolog, amiről beszélgetni tud két intelligens ember.
A szépségeddel már nem tudsz kitűnni, hiszen ha különleges szépség lennél, nem itt kénél tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!