Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondolsz ez a hajhosszúság...

Mit gondolsz ez a hajhosszúság még nőies?

Figyelt kérdés

[link]

Hosszú hajamat szeretném levágatni és valami ilyesmire gondoltam,de nem tudok dönteni. Egyesek azt mondják ez nem nőies frizura és csak a hosszú hajú nő lehet nőies:)

Csak most az van,hogy már unom a hosszú hajat.

2010. júl. 9. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Én is hosszú haj párti vagyok, viszont a nőiesség nem a hajhosszúságon múlik, csakis saját magadon, az arcodon, a viselkedéseden, a beszédeden stb. Ettől jóval rövidebb hajak is tudnak nagyon nőiesek lenni attól függően, hogy ki hordja (na meg a vágás sem mindegy).
2010. júl. 9. 17:42
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nőies, persze csak akkor néz ki jól, ha jól is áll rajtad..

Amugy sztem 2szer is gondold meg, hog levágatod-e mert a legtöbben (én is) nagyon megbánják, hogy levágatták a hajukat.. :)

2010. júl. 9. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én személyszerint a hosszú hajért vagyok oda, de vannak rövidebb frizurák, amik mégis tetszenek, és amit linkeltél pont közéjük tartozik. :D

Egyik bnőmnek ennél (jóval) rövidebb haja van, de nagyon nőies az öltözködése és a viselkedése is, szóval neki nagyon jól áll és mindenki dicséri. ( kb olyan hosszú haja volt eredetileg mint a lánynak a képen, és azt vágatta le) De nem is jelentette be mire készül, egyik nap csak meglepetésszerűen az új hajával állított be. :D De tényleg igen jó. :)

Szóval ez tényleg a Te döntésed, és ha igazán szeretnéd kipróbálni akkor hajrá :)

2010. júl. 9. 17:45
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Jővő héten megyek fodrászhoz:)

Igazából 12 évesen volt ekkora a hajam és akkor nagyon jól állt,de hát az már 7 éve volt azóta felnőttem:) Bár az arcom nem változott valami hú de sokat, szóval szerintem vágás lesz.

2010. júl. 9. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nőies! :)
2010. júl. 9. 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az.Én ma voltam fodrásznál és kb.ilyen hosszúságúra vágattam.Nekem is hosszú hajam volt.
2010. júl. 9. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nőies és tök jó:)
2010. júl. 9. 21:37
 8/10 anonim válasza:
simán jó lesz :D
2010. júl. 9. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem, basszus férfias!

Hogyne lenne nőies. Főleg , ha egy olyan nőn van a képen.

2010. júl. 9. 22:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mégegyszer:)
2010. júl. 10. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!