Mit csináljak a szemöldökömmel?
A szemöldököm sötétebb,mint a hajam (szőkés-barnás a hajam és sötétbarna a szemöldököm).Kihullott pár szál és most lyukas egy-két helyen,szóval megpróbáltam befedni azokat a részeket.
Első nekifutásra ceruzával próbáltam(a legvilágosabb,szőke árnyalatúval).Túl sötét lett,pedig épphogy csak a lyukakat fedtem be vele.
Második nekifutásra porral.Az is sötét lett.
Harmadik nekifutás pomádéval.Az is sötét lett.
Ezután vettem észre,hogy sokkal sötétebb a szemöldököm,mint a hajam.
Mit kezdjek vele? Kozmetikuson gondolkodtam,de félek, hogy ha befesti, akkor is sötét lesz.Vagy én rontok el valamit?
A hajam természetesen mézszőke a szemöldököm meg fekete. Eszem ágában sincs befestetni egyiket sem! Igen nagyon sokaknál ez kiveri a biztosítékot, nekem ez a természetes és ettől karakteres az arcom. Egyébként én porral szoktam megcsinálni(régen ceruzáztam de nagyon ritkította a szemöldököm sajnos, pedig nem állat módjára használtam) és tényleg csak picit 'rásegítek' a saját formámra nem pedig rajzolok egy újat. És mindamellett hogy a saját szemöldököm bár fekete én mindig sötét barna port használok ha a feketét használnám azzal már úgy néznek ki mint egy boszorkány vagy nem is tudom.
A pomádé szuper dolog, de nagyon alattomos ha nem tapasztalod ki. Először vigyél fel egy pici mennyiséget-tényleg nagyon minimális elég az esetre, majd az ecsetet húzd végig párszor a kézfejeden. Ami utána marad az ecseten az jó de nagyon óvatosan tényleg légies mozdulattal vidd fel úgy 1. nem lesz mű hatása 2. nem lesz sötét. Egyébként az a módszer mindenre igaz (por és ceruza is) hogy lágyan légiesen kell felvinni különben színben és intenzitásban is durva lesz a végeredmény. Esetleg kérd meg egy barátnőd hogy próbálja neked megcsinálni de te se add fel! Gyakorlat teszi a mestert! Ha végképp semmi akkor egy jó kozmetikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!