Miért nem szép minden nő?
Figyelt kérdés
Miért van, hogy az átlagos ugyan van több, de a kifejezetten szép elég kevés?2019. jún. 27. 07:19
21/22 anonim válasza:
De annyira számít. Amúgy nő vagyok. De nem szeretem, mikor valaki a saját neméről mondja, mennyire kell vonzónak lennie. Ez olyan, mintha 200 kg lennék, és azt mondanám, hogy igazi férfinak én kellek, az nem férfi, aki csontokkal játszik. És csak azért mondom, mert amúgy lusta vagyok változtatni. A férfiak, akik azt mondják, nem számít a férfi külseje, ugyanez a kategória. Lusta felemelni a fenekét, hát eldönti, hogy neki nem is kell ez meg az lennie.
22/22 anonim válasza:
Bullshit, hogy a féfiaknak nem számít annyira a külsejük. Ilyet a saját csapatáról nem mondhat senki, csak is az döntheti el, aki hozzájuk vonzódik. Ez nem holmi szabály, hanem szimpla logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!