Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy ilyen férfi test mennyire...

Egy ilyen férfi test mennyire lehet szép?

Figyelt kérdés

Átlagnál magasabb, hangsúlyos vállak, sportos de fedett izomzat. Vagy csak a kockás hasú férfi test szép? Esetleg a vékony lányok ak a kockahas, a telteknek pedig a fejlettebb izomzat vonzó?

Változik a preferencia a korral? (tudom h az arc többet számít, de most nem az a kérdés).

2019. jún. 15. 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%

Szexy a kockás has, kell is az árufeltöltéshez, meg a szalag mellé.

Normális FÉRFI számára meg nem fontos.

2019. jún. 15. 21:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Kedves 21:53-as, persze h a férfi számára nem fontos. De nőkhöz szólt a kérdés. Én férfi vagyok.
2019. jún. 15. 21:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokat számít a kockahas, nem kell full kockás legyen, csak azért látszódjon, hogy valami ott van. Ez engem beindít, de lehet másoknak nem számít.
2019. jún. 15. 22:21
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Magas, vállas, izmos, erős. Ez az, ami kell. Amíg nem vagy egy 100+ kilós pacák, addig ne aggódjál azon a fedettségen. Nem mindenkinek hiányzik a barázdált, eres darázsderék.
2019. jún. 16. 01:29
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Nekem bejön az ilyen test. Szerintem teljesen egyéni, hogy kinek mi jön be.
2019. jún. 16. 07:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Aki szeretné, az írjon privátot, tudok küldeni egy képet.
2019. jún. 16. 10:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem függ sem a kortól, sem a nő testalkatától, hogy milyen férfi tetszik neki. És jó lenne, ha pasiknak is lenne önbizalomhiányuk, ha nem tökéletes a testük, és akarnák, hogy tetszenek a nőknek, nem lenne ennyi puhos malac.
2019. jún. 16. 12:32
 8/12 Manócska1 ***** válasza:
nekem nem jön be a kockahas,szerintem a tiéd szebb lehet..
2019. jún. 16. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Én a puha pocit szeretem a kockás nagyon taszít
2019. jún. 16. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Annyira nevetséges, hogy leír egy előnyös testalkatot, és megkérdezi, hogy bejön-e a nőknek. Vagy nagyon kell a dícséret, vagy nagyon ostoba a kérdező.
2019. jún. 16. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!