Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van sokkal kevesebb...

Miért van sokkal kevesebb jóképű férfi, mint szép nő?

Figyelt kérdés

Egy ilyen lány nem kelt nagy feltűnést az utcán, sok hasonló szépségű van 18-30 év között:

[link]

[link]

Egy ilyen férfi azonban már ritkaság kategória valamiért:

[link]

Mi az oka?

Lehet mondani, hogy a nőknek ott a smink, a fodrász, de sokan smink nélkül is nagyon szépek, a fodrász/borbély, igényes öltözködés a férfiak számára is elérhető ugyanúgy.

Most a testalkatot hagyjuk, kizárólag az arcra fókuszáltam.

Persze, hogy több a kigyúrt, izmos férfi, mint feszes, izmos, sportos nő, de ez munka, ezt ne hasonlítsuk.

2019. ápr. 3. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A képen nem egy kimondott férfiideál van, ezért egy nehéz kérdés ez.

Nálunk anno egy hófehér bőrű, kék erekkel tarkított srác volt a lányok kedvence. Te lazán lerondáznád.

Ezért nehéz ezt megmondani. Férfiszemmel meg ugyebár a legtöbb nő vonzó, különösen ha az ember hosszabb ideje van egyedül.

2019. ápr. 3. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez amúgy tényleg elgondolkoztató.

Rögtön ez jutott eszembe amit szoktak mondani,hogy a nők a szebbik nem.

Amúgy a képen lévő férfi nekem nem az esetem. Nem szeretem az ilyen erős,csontos,modell arcot.

Szerintem ha egy férfi igènyes,figyel egy kicsit magára akkor ők is szépek tudnak lenni.

2019. ápr. 3. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Hát én hetero férfiként még néha inkább a férfiakra mozdulnék rá persze csak képletesen, olyan ritkán látok szép nőt. Szóval fordítva látom ezt. De persze való igaz, rengeteg magyar férfi full igénytelen proli, míg a nők picit nagyobb százalékban próbálnak a külsőjükkel törődni.
2019. ápr. 3. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Én se látok sok szép nõt. A fentebb linkelt kettö kislány nagyon taszít, nem az esetem.
2019. ápr. 5. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!