Miért van sokkal kevesebb jóképű férfi, mint szép nő?
Egy ilyen lány nem kelt nagy feltűnést az utcán, sok hasonló szépségű van 18-30 év között:
Egy ilyen férfi azonban már ritkaság kategória valamiért:
Mi az oka?
Lehet mondani, hogy a nőknek ott a smink, a fodrász, de sokan smink nélkül is nagyon szépek, a fodrász/borbély, igényes öltözködés a férfiak számára is elérhető ugyanúgy.
Most a testalkatot hagyjuk, kizárólag az arcra fókuszáltam.
Persze, hogy több a kigyúrt, izmos férfi, mint feszes, izmos, sportos nő, de ez munka, ezt ne hasonlítsuk.
A képen nem egy kimondott férfiideál van, ezért egy nehéz kérdés ez.
Nálunk anno egy hófehér bőrű, kék erekkel tarkított srác volt a lányok kedvence. Te lazán lerondáznád.
Ezért nehéz ezt megmondani. Férfiszemmel meg ugyebár a legtöbb nő vonzó, különösen ha az ember hosszabb ideje van egyedül.
Ez amúgy tényleg elgondolkoztató.
Rögtön ez jutott eszembe amit szoktak mondani,hogy a nők a szebbik nem.
Amúgy a képen lévő férfi nekem nem az esetem. Nem szeretem az ilyen erős,csontos,modell arcot.
Szerintem ha egy férfi igènyes,figyel egy kicsit magára akkor ők is szépek tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!