Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jó pasinak tartjátok Arnold Schwarzeneggert?
Figyelt kérdés
Nyilván amikor fiatal volt.
Illetve a haja hogy volt jobb? Tüsisen vagy picit hosszabban?
2018. nov. 18. 20:34
1/12 anonim válasza:
Részemről inkább egy svájci néger :D
2/12 anonim válasza:
Nem.
Inkább Dolph Lundgren fiatalon. <3 :)
4/12 anonim válasza:
Nagyon! Én imádom ezt a pasast (és jó nézni a fiát is ;)
5/12 anonim válasza:
Túlságosan összeforrt a fejemben a róla alkotott kép azokkal a bárdolatlan bunkókkal, akiket a filmjeiben alakított. Az arca sem az igazi. Úgyhogy nem.
6/12 anonim válasza:
Nem rossz csávó nyilván, de nekem nem tetszik :(
8/12 anonim válasza:
Igen tetszik a második képen.
Hastala vista baby.
9/12 anonim válasza:
én kedvelem, példaképnek és férfinak is.
10/12 anonim válasza:
Szerintem Terenc Hillt többen tartják jó faszinak vagy akár Nicolas Cage ,Silvester Stalone, Jean Claude Van Damme ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!