Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy ilyen férfi test mennyire...

Egy ilyen férfi test mennyire lehet szép?

Figyelt kérdés

Átlagnál magasabb, hangsúlyos vállak, sportos de fedett izomzat. Vagy csak a kockás hasú férfi test szép? Esetleg a vékony lányok ak a kockahas, a telteknek pedig a fejlettebb izomzat vonzó?

Változik a preferencia a korral? (tudom h az arc többet számít, de most nem az a kérdés).

2019. jún. 15. 21:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
22:06-os, kérlek olvasd el újra a kérdésem részletezését. Van benne egy nagyon negatív jellemző is, amit nem tudok megítélni női szemmel (tekintettel arra, hogy hetero férfi vagyok). Nem dícséretet szeretnék, hanem VÉLEMÉNYEKET.
2019. jún. 16. 22:52
 12/12 anonim ***** válasza:
A fedett izomzatra gondolsz? Ez mióta negatív? Ez abszolút szubjektív. Nyilván lesz, akinek nem tetszik, lesz olyan, akinek igen, és lesz olyan, akinek fel sem tűnik, és nem zavarja. Ahhoz meg kifejezetten naivnak kell lenni, (már ne is haragudj) hogy ne ismerje fel az ember, hogy mindenkinek más az ízlése. Egészséges kereteken belül nincs olyan, hogy jobb, vagy rosszabb, mert van, akinek ez, van, akinek meg az tetszik. Nekem speciel nem jönnek be a kigyúrt ferfiak, inkább olyasmi, mint amit irtál, arányos alkat, széles vállak, és hogy ezen belül milyen izomzat...hát sokféle! Nyilván nem csak egyféle emberre és annak kizarólag a klónjaira gerjedek. Lesz millió lány, aki egyet ért velem, és lesz millió, aki nem. De ez kérdes nélkül is egyértelmű. Az meg, hogy a saját testalkatunk befolyásolja-e, hogy kihez és mihez vonzódunk a legnagyobb hülyeség...:'D
2019. jún. 17. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!