Szépnek szép. Nagyon kedves és karakteres arca van.
Régebben imádtam a videóit, mert nem a tucat beautys csaj volt, hanem tényleg profi sminkeket és tartalmakat csinált.
Most eléggé megváltozott, úgy gondolom. Az Instán minden egyes posztja alatt ott a hashtag, hogy #hirdetes, amivel az ég világon semmi bajom nem lenne, de már egy komplett reklámfelület lett a csaj, aki a legkülönbözőbb együttműködésekre is igent mond, nem tud szelektálni.
Régen még egy kedves nyitott lány volt, de amióta feltöltette a száját, -amiről persze nyilatkozni nem hajlandó - beállt a flegma, magamutogató majmok sorába.
Visszasírom azt a kis aranyos, természetesség-pártoló Rebit, akit imádtam, amikor még a SAJÁT véleményét osztotta meg mindenkivel, és nem szponzorok adták a szájába a szöveget. Amit most csinál, már annyira nem jön be.
Utolsó, nem az volt a kèrdés hogy szimpatikus-e, hanem hogy szerintünk szép-e! 😂😂
Szeritem is szép!
Nem védeni szeretném, mivel nyilván mindenkinek más az ízlése, de könyörgöm, emberek... Hadd lehessen már lepontozás nélkül “szépnek” titulálni egy szépségkirálynőt!
El nem tudom képzelni, milyen irreális elvárásai vannak annak a személynek (plusz, hogy ő hogyan nézhet ki egyébként), aki egy fiatal, széparcú, formás lányra annyit képes kinyögni, hogy “unalmas”. Értem én, hogy valakinek nem kenyere a lány kisugárzása, viszont ne csináljunk már úgy, mintha legalábbis a vasorrú bába lenne, vagy valamilyen genetikai véglény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!