Szerintetek Szép név az, hogy Rebeka? Mi a véleményetek róla? Hogyan becéznétek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 18:40
1/13 anonim válasza:
Az egyik kedvencem:)
Bekka, Beki, Rebi, Rubus, Rebóka, Rebuci stb. Nagyon sok féle becézése van.
2/13 anonim válasza:
Nem szép név szerintem, talán Rebinek szokták becézni.
3/13 anonim válasza:
igen :)
Két barátnőmet is így hívják,nagyon aranyosak :)
Rebi,Rebus,Rebóka,Rebuci,Beka
4/13 anonim válasza:
Kereszt.l-at ėn neveztem el ,ės Rebecca nevet kapta.
Rebusnak szoktuk becėzni:) szerintem szėp nėv nem bàntam meg hogy ezt a nevet kapta
5/13 anonim válasza:
Szerintem nem szép. Volt egy ilyen nevű osztálytársnőm, Őt Rebinek becézték. Mindig egy béka jut eszembe erről a névről.
6/13 anonim válasza:
Rebeka, Réka a két kedvenc lánynevem :)
7/13 anonim válasza:
Nekem meg leginkább az jut eszembe a Rebiről, hogy az már majdnem ugyanolyan, mint a ribi.
8/13 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem mert engem is rebekának hívnak és kiváncsi voltam az emberek véleményére de nekem életemben nem jutott volna eszembe hogy a ribire hasonlít
2014. aug. 27. 19:37
9/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név, egyik legjobb barátnőmet is így hívják. :D Ilyen becézéseket ismerek: Rebi, Beki, Beka (vagy Bekka...), Bebi :)
10/13 anonim válasza:
7-es vagyok, ne is foglalkozz vele, nekem mindig ilyen hülyeségek jutnak eszembe. Amikor lány nevet választottunk a férjemmel, nekem nagyon tetszett pl. a Hanga név, a férjem rögtön kijelentette, hogy na az nem lesz, mert mindenki tangának fogja csúfolni, hát nekem meg ez nem jutott eszembe soha a Hanga névről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!