Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem barnul be a cukorgya...

Miért nem barnul be a cukorgyanta ha főzöm?

Figyelt kérdés
Tettem a recept szwerint bele cukrot vizet de nem elsz aranybarna csak sárga.
2010. júl. 9. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
ha teszel bele vizet,sohase lesz aranybarna
2010. júl. 9. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi az hogy cukorgyanta?
2010. júl. 9. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
vagy melaszra, vagy karamellizált cukorra gondol sztem
2010. júl. 9. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Tovább kell fözni, mert amikor karamellizáslódik ,akkor lesz barna.


A cukorgyanta szörtelenitésre használható, keleti országokban zsokásos módszer. Lényegében cukor karamellizálva, citromlével és olajjal keverve.

2010. júl. 9. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Pontosan...de nekem nem vált be..am köszi!
2010. júl. 9. 20:40

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!