Miért nem barnul be a cukorgyanta ha főzöm?
Figyelt kérdés
Tettem a recept szwerint bele cukrot vizet de nem elsz aranybarna csak sárga.2010. júl. 9. 13:58
1/5 anonim válasza:
ha teszel bele vizet,sohase lesz aranybarna
3/5 anonim válasza:
vagy melaszra, vagy karamellizált cukorra gondol sztem
4/5 anonim válasza:
Tovább kell fözni, mert amikor karamellizáslódik ,akkor lesz barna.
A cukorgyanta szörtelenitésre használható, keleti országokban zsokásos módszer. Lényegében cukor karamellizálva, citromlével és olajjal keverve.
5/5 A kérdező kommentje:
Pontosan...de nekem nem vált be..am köszi!
2010. júl. 9. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!