Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem lett jó a cukorgyanta?

Miért nem lett jó a cukorgyanta?

Figyelt kérdés

[link]


Innen csináltam, de nem lett jó. Elsőnek alig akart bebarnulni, utána meg amikor ki kellett hűteni (folyamatosan kevergettem) kemény lett, nem ragadt a lábon. Újra felmelegítettem, akkor sem lett jó. Így ki kellett dobnom az edényt amibe csináltam.

Mit rontottam el?


2011. febr. 20. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:
túl sokáig főzted. kb 5 perccel előbb kellett volna levenni a tűzről, de nem baj mostmár tudod hogy milyen barnának nem szabad lennie :D én holnap próbálom ki, gondolom te is neonról szedted az ötletet :)
2011. febr. 20. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
igen onnan, én többet nem csinálok az tuti
2011. febr. 20. 12:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is onnan csináltam, hát mit ne mondjak...

Semmit nem ér.

2011. febr. 20. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!