Miért nem lett jó a cukorgyanta?
Figyelt kérdés
Innen csináltam, de nem lett jó. Elsőnek alig akart bebarnulni, utána meg amikor ki kellett hűteni (folyamatosan kevergettem) kemény lett, nem ragadt a lábon. Újra felmelegítettem, akkor sem lett jó. Így ki kellett dobnom az edényt amibe csináltam.
Mit rontottam el?
2011. febr. 20. 11:18
1/3 anonim válasza:
túl sokáig főzted. kb 5 perccel előbb kellett volna levenni a tűzről, de nem baj mostmár tudod hogy milyen barnának nem szabad lennie :D én holnap próbálom ki, gondolom te is neonról szedted az ötletet :)
2/3 A kérdező kommentje:
igen onnan, én többet nem csinálok az tuti
2011. febr. 20. 12:16
3/3 anonim válasza:
Én is onnan csináltam, hát mit ne mondjak...
Semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!