1/16 anonim válasza:
Ahhoz képest,hogy én utálom az ilyen pillangós tetoválásokat,igazán szép lett :)
Amúgy volt célja is volt vagy csak úgy ni,hogy legyen ott valami?
4/16 A kérdező kommentje:
Célja is : )
nekem a pillangó a szabadságot jelképezi :)
sikerült lezárnom egy nagyon hosszú és veszekdős igazán rossz kapcsolatot,ezért csináltattam meg
2011. szept. 14. 17:57
5/16 anonim válasza:
szerintem nagyon szép!! (én is ilyet néztem ki,csak más színekkel...
én is azért választottam a pillangót,mert olyan finom,törékeny (tehát nőies),de mégis a szabadságot és a szépséget jelképezi,én pedig ezekre (is) vágyom:))
6/16 anonim válasza:
szia!
szerintem nagyon szép! tetszik hogy lila és pink szín is van benne.Szeretem a pillangókat de magamra nem tetováltatnék, amugyis a k.urvák szimbólumának tartják ,meg amúgyse csináltatnék tetkót,de amúgy tényleg jól sikerült!
7/16 anonim válasza:
Én utálom a pillangókat a hasamra se tetováltatnék mert szülés után elég gázul tud kinézni de ennek ellenére azt mondom, hogy jó lett :)
8/16 A kérdező kommentje:
nemfog szülés után gázul kinézni,és ezt saját tapasztalatból mondom :)
2011. szept. 14. 18:20
9/16 anonim válasza:
akkor megnyugtattál, mondjuk rajtam már most se nézne ki ilyen jól szóval rajtam vszinű gázul nézne ki és magamból indultam ki :D
10/16 anonim válasza:
alapból nem tetszik, mert nem bírom a tetkókat...főleg, hogy színes és pillangó és a hason van...szóval bocsi, nekem nem tetszik egyáltalán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!