Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy sikerült?...

Szerintetek hogy sikerült? Szép lett?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 14. 17:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest,hogy én utálom az ilyen pillangós tetoválásokat,igazán szép lett :)

Amúgy volt célja is volt vagy csak úgy ni,hogy legyen ott valami?

2011. szept. 14. 17:53
 2/16 anonim ***** válasza:
-volt :D 2x írtam :3
2011. szept. 14. 17:53
 3/16 anonim válasza:
A kép nem található.
2011. szept. 14. 17:56
 4/16 A kérdező kommentje:

Célja is : )

nekem a pillangó a szabadságot jelképezi :)

sikerült lezárnom egy nagyon hosszú és veszekdős igazán rossz kapcsolatot,ezért csináltattam meg

2011. szept. 14. 17:57
 5/16 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon szép!! (én is ilyet néztem ki,csak más színekkel...

én is azért választottam a pillangót,mert olyan finom,törékeny (tehát nőies),de mégis a szabadságot és a szépséget jelképezi,én pedig ezekre (is) vágyom:))

2011. szept. 14. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:
59%

szia!

szerintem nagyon szép! tetszik hogy lila és pink szín is van benne.Szeretem a pillangókat de magamra nem tetováltatnék, amugyis a k.urvák szimbólumának tartják ,meg amúgyse csináltatnék tetkót,de amúgy tényleg jól sikerült!

2011. szept. 14. 18:08
 7/16 anonim ***** válasza:
Én utálom a pillangókat a hasamra se tetováltatnék mert szülés után elég gázul tud kinézni de ennek ellenére azt mondom, hogy jó lett :)
2011. szept. 14. 18:19
 8/16 A kérdező kommentje:
nemfog szülés után gázul kinézni,és ezt saját tapasztalatból mondom :)
2011. szept. 14. 18:20
 9/16 anonim ***** válasza:
akkor megnyugtattál, mondjuk rajtam már most se nézne ki ilyen jól szóval rajtam vszinű gázul nézne ki és magamból indultam ki :D
2011. szept. 14. 18:36
 10/16 anonim ***** válasza:
alapból nem tetszik, mert nem bírom a tetkókat...főleg, hogy színes és pillangó és a hason van...szóval bocsi, nekem nem tetszik egyáltalán. :)
2011. szept. 14. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!