Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sikerült valakinek valamilyen...

Sikerült valakinek valamilyen hajnövesztővel szép nagyra növeszteni a haját?

Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy kinek melyik hajnövesztőszer vált be és mennyi idő alatt érte el azt a hosszúságot amire vágyott?
2009. aug. 24. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem semmi nem vált be a 12356 féle ilyen cuccból. Tabletta, vitamin, sampon stb...
2009. aug. 24. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is baromira érdekelne!!:)
2009. aug. 24. 19:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de remélem valaki tud pozitív változásról írni.
2009. aug. 24. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2009. aug. 24. 20:14
 5/10 anonim válasza:
probald meg a revalid tablettat.ez van ampullaba,samponban balzsamban tabiban.vagy van olyan aminek a neve biohaar.ez olyan bedörzsölős a fejbőrbe es olcsobb.nekem bevallt .persze en 3 honapon keresztül egyfolytaban mindennap hasznaltam a biohhart.utana latszik meg az eredmeny.remelem tudtam segiteni
2009. aug. 24. 20:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Utolsó válaszoló mekkorára sikerült megnövesztened a hajad?
2009. aug. 24. 21:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez a biohaar kapható magyar o.-n?Mert nem találtam róla magyarul semmit.
2009. aug. 24. 21:04
 8/10 anonim ***** válasza:
A revalidban van vitamin de a hajon nem tesz csodát...a BÁnfi hajszesz és sampon viszont jó természetes anyagokból idén 60 éve hogy piacon van :)
2009. aug. 24. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem Priorin N van,5 honapja,nagyon dus lett a hajam,és a hajhullàs eltünt,nöni is nö szépen.

Otthon van-e nem tudom,én Németböl kaptam

2009. aug. 24. 22:05
 10/10 anonim válasza:

Nekem évek óta folyamatosan hullott a hajam, úgy, hogy közben folyamatosan nőtt is, rengeteg pici hajam volt mindig. De az elmúlt időkben nagyon eldurvult, és már a fodrászom is mondta, hogy valamit szednem kéne, mert lassan elfogy a hajam...Megvettem egy 3 hónapos Priorin N csomagot, egy hónapja szedem, és szinte teljesen megállt a hajhullás, közben pedig kezdi visszanyerni a tartását is. Próbáltam már a Revalidot is előtte, az sem volt hatástalan, de közel sem tapasztaltam ilyen eredményt.

Szerintem megéri...

2010. jan. 21. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!