Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Dr. Kárász Tamásnál vetetett-e...

Dr. Kárász Tamásnál vetetett-e le valaki anyajegyet? Ha igen hogy sikerült? Mennyire látszik, szép-e?

Figyelt kérdés

Engem leginkább annak a válasza érdekelne akinek az arcáról és nyakáról vett le,de minden választ köszönök:)

Ha valaki lenne olyan kedves és tudna a hegről vagy helyéről képet küldeni privátba,külön megköszönném,mert volt már egy fülműtétem(másik dokinál) és nem vagyok megelégedve,ezért is lenne nagyon fontos,hogy lássam milyen munkát végez,mert rengeteg jót olvastam róla,de anyajegy terén nem sok infót találtam:( fel is vettem már vele a kapcsolatot emailbe,40.000ft lenne 3 anyajegy levétele és mivel nem kis összeg,és látható helyen is van(arcon,nyakon) ezért nem mindegy hogy milyen lesz a végeredmény!

2011. febr. 2. 23:04
 1/4 anonim válasza:

Gondolom én elég hiteles forrás vagyok, mert 1 x 14, 1 x 26 anyajegyet vettem le magamról egyszerre - igaz, mindkettőt altatásban... ezek elhelyezkedése testszerte volt: arc, orr nyereg, nyak, tarkó, hát, has, karok belső felülete stb.

A lényeg az, hogy nem szabad belemetszeni, sem bele lézereztetni, hanem a környező szövetekkel együtt kell un. babérlevél metszéssel eltávolítani!

A hegek gyógyulása mindenütt más és más volt, mert ugye nem egyforma a bőrünk vastagsága, struktúrája, ráadásul még egyénileg is van különbség, tehát hiába is kérnél bárkitől hegfotókat, bármelyik plasztikai sebész keze munkájáról, az nem lenne mérvadó!

Ha volt már műtéti heged, akkor lehet fogalmad a bőröd gyógyulásáról, ha nem akkor lutri az egész.

Mondom én, aki nem szakember, csak bőséges tapasztalattal rendelkezik a témában...

2011. febr. 2. 23:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazából mindent tudok róla:) mármint a műtétről,hogy babérlevél formában kell kimetszeni,érzéstelenítve,stb. Szinte ugyanaz a menet mint a fülműtétnél,csak az komolyabb falat:) és tudom hogy minden embernél más,de azt lehet látni hogy hogy varrja össze,úgy mint egy hozzáértő sebész vagy mint egy "hentes":D a fülem mögött annyira nem látom,csak ami a fényképről visszanéz:) meg amit mondanak,de azok alapján szép,és szinte nem is látszik a heg..

Szóval sokat számít,legalábbis nekem hogy lássam egy olyannak a hegét akinek szép lett:)

azért köszönöm a válaszod:)

2011. febr. 3. 00:09
 3/4 anonim válasza:
Nekem a hátamról és a nyakamról szedtek le anyajegyet, egy sima városi kórházban vidéken, és most másfél év után semmi nyoma, a hátamon kicsit látszik még, de csak mert ott még vékonyabb a bőr.
2011. márc. 11. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
KT-ra semmit se bíznék. (tapasztalat)
2017. márc. 19. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!