Cukorgyanta készítése, tapasztalatok, tárolás? :S
szia, hát sok a kérdésed :)
én így szoktam készíteni:
egy tűzálló tányérban(ami mikroba is tehető) összekeverek kb. 1 bögre kristálycukrot, fél bögre citrompótlót(valahogy nekem citrompótlóval jobb mint a citrommal) és annyi vizet, hogy egy jó sűrű, de keverhető masszát kapjak. Beteszem a mikróba melegíteni és fél percenként kiveszem és megkeverem. Ezt addig művelem, amíg nem látom a kivételnél, hogy sárga lé van felül. Összekeverem és olyan szép sötét sárga színe van ekkor szépen egy tégelybe öntöm és hagyom kihűlni langyosra.
Sokáig eláll, mindenhol szoktam használni(nekem intim területen nagyon bevált), használat előtt beteszem a mikróba (tégelyestül) 15 secundumra majd egy spatula segítségével felviszem vastagon a területre(amit gyantázni szeretnék) a szőr növekedési irányával ellentétesen és a növekedési iránnyal megegyezően lerántom(a kezemmel megfogom és úgy).
Úgy vettem magamnál észre, hogy a vastagabb szőrszálakat könnyebben kitépi mint a vékonyakat és jó ha a szőrszál kb. 3-5 mm hosszúságú.
Előnye: olcsó, nekem fájdalommentes, nem ragadsz tőle (csak vízzel mosd le a legyantázott részt) és természetes.
Hátránya: könnyű elrontani, meg kell növeszteni a szőrt bizonyos hosszúságúra
remélem sikerül, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!