Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Cukorgyanta készítése, tapaszt...

Cukorgyanta készítése, tapasztalatok, tárolás? :S

Figyelt kérdés
Hol használjátok? (lábon/hónaljon/bikinivonalon/stb) Mik az előnyei, hátrányai? Hogyan kell megcsinálni? És ha már megcsináltam miben tároljam és hol? Meddig 'áll el' vagyis meddig lehet készítés után felhasználni? Előre is köszi :))
2011. ápr. 22. 14:16
 1/2 habibi ***** válasza:
100%

szia, hát sok a kérdésed :)

én így szoktam készíteni:

egy tűzálló tányérban(ami mikroba is tehető) összekeverek kb. 1 bögre kristálycukrot, fél bögre citrompótlót(valahogy nekem citrompótlóval jobb mint a citrommal) és annyi vizet, hogy egy jó sűrű, de keverhető masszát kapjak. Beteszem a mikróba melegíteni és fél percenként kiveszem és megkeverem. Ezt addig művelem, amíg nem látom a kivételnél, hogy sárga lé van felül. Összekeverem és olyan szép sötét sárga színe van ekkor szépen egy tégelybe öntöm és hagyom kihűlni langyosra.

Sokáig eláll, mindenhol szoktam használni(nekem intim területen nagyon bevált), használat előtt beteszem a mikróba (tégelyestül) 15 secundumra majd egy spatula segítségével felviszem vastagon a területre(amit gyantázni szeretnék) a szőr növekedési irányával ellentétesen és a növekedési iránnyal megegyezően lerántom(a kezemmel megfogom és úgy).

Úgy vettem magamnál észre, hogy a vastagabb szőrszálakat könnyebben kitépi mint a vékonyakat és jó ha a szőrszál kb. 3-5 mm hosszúságú.

Előnye: olcsó, nekem fájdalommentes, nem ragadsz tőle (csak vízzel mosd le a legyantázott részt) és természetes.

Hátránya: könnyű elrontani, meg kell növeszteni a szőrt bizonyos hosszúságúra

remélem sikerül, sok sikert!

2011. ápr. 22. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én másról is olvatsam
2011. ápr. 25. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!