Lányok, nők! Nektek bejön ez a test? A tízes skálán hány pontot adnátok rá? Miért tetszik/nem tetszik?
Azért vegyük figyelembe, hogy egyik "lyúúúúly, túl iszmos!" kislány sem utasítaná őt vissza.
Akkor sem, ha "nem teccik".
Nőket felesleges ilyenről kérdezni, mert fogalmuk sincs arról, hogy mit akarnak.
Nem, nekem túl izmos.
Az ilyet jobban szeretem: [link]
Én férfi vagyok, 41 éves, járok konditerembe, szálkás is vagyok, de nem ekkora izomtömeggel. Én is azt tapasztalom, hogy a nők többsége a szálkásan izmos, nem túl kigyúrt férfitestet tartja ideálisnak, a túl izmos megrémíti őket.
Bennem férfiként mindig felmerül a kérdés, hogy vajon a férfiak szemében a nagy izomtömeg elérésének vágya (amely ezek szerint nem egyezik a nők ideális férfitestről alkotott elképzelésével) vajon nem látens homoszexuális hajlamokban gyökerezik-e. Az ilyen pasik sokkal inkább maguknak és egymásnak akarnak megfelelni, nem a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!