Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek tetszik egy eres női kar és kinek tetszik a kevésbé eres? Van akinek ez bejön?
Figyelt kérdés
2018. aug. 9. 00:22
1/7 anonim válasza:
Nekem bejön de én a férfiasabb lányokat is szeretem
21/ L
2/7 anonim válasza:
Inkább a sub leszbiknek és biszexeknek tetszik szerintem. Nem túl nőies. De lehet, hogy tévedek
4/7 anonim válasza:
Az 50+ -os láncdohányos aszaltszilváknak eres a keze ami minden csak nem szexi...
5/7 anonim válasza:
Nekem inkább az eres mellek jönnek be, mmmmm.
6/7 anonim válasza:
Nekem inkább a tónusos, de nem férfiasan izmos női karok tetszenek.
7/7 A kérdező kommentje:
Természetesen nem az 50+os láncdohányosra gondoltam, aki kinéz 70-nek, hanem a szép hölgyekre, akiknek a bőrük is kívánatos.
Szerintem egy vékony női kar is, ami eres, de ha nem akkor is nagyon érzéki és kívánatos tud lebbi. És ez vonatkozik a mellekre is. Ott is inkább a formás kézreillő feszes melleket preferálom, mint sem a hatalmasakat. Azok vhogy hidegen hagynak. Popsinál ugyanez a helyzet. A táncosnők, tornász lányok és műkorcsolyázók azok, akik testalkatra nagyon bejönnek.. :)
2018. aug. 10. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!