Mi a véleményetek rólam? (képek)
Figyelt kérdés
annyi ilyen kérdést olvastam, hogy kedvet kaptam hozzá :) érdekel poziítv, negatív -ami ugye nem egyenlő a bunkóval!-, jó, rossz, mi tetszik, mi nem? :)
elég pocsék lett a képminőség :)
18/L
2010. júl. 8. 23:52
51/70 A kérdező kommentje:
mivel sokan megemlítették a rossz bugyi-választást, töltök fel egy képet, amin más fazozú bugyiban vagyok. kíváncsi vagyok, hogy így mik a vélemények. és igen, tudom, hogy attól, hogy más bugyit veszek fel nem lesz kisebb, nagyobb, laposabb, kerekebb a popsim. és nem, nem tartom magam tökéletesnek; nem, nem egonövelés céljából rakom fel őket. szóval a BUNKÓK kíméljenek, negatív jöhet!
2010. júl. 9. 23:56
52/70 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép feneked van:) Szexi
53/70 anonim válasza:
nincs vmi jó ízlésed... de attól még betenném... :P
18/F
54/70 A kérdező kommentje:
köszi és köszi :) hát nemtudom, hogy egy bugyi alapján hogyan lehet megállapítani valaki ízlését, de elfogadom :) nekem tetszik...
2010. júl. 10. 00:07
55/70 anonim válasza:
a legfontosabb az, hogy te mit gondolsz saját magadról...
56/70 A kérdező kommentje:
igen, tudom. de azért hajt a kíváncsiság...
2010. júl. 10. 00:33
57/70 anonim válasza:
jah, vágom... amúgy meg ne vedd bántásnak a kritikát (én is negatívat írtam...), mert összességében azért nagyon szép csaj vagy, csak persze ha így konkrétan rákérdezel, akkor hajlamos az ember a hibákat nézni... De mondom mégegyszer: azért összességében büszke lehetsz magadra :) Részben a külsőd, részben a hozzáállásod miatt. Ja meg tudsz értelmesen írni, ez mindenképpen jó pont. Nálam legalábbis :)
58/70 A kérdező kommentje:
merci beaucoup :)
2010. júl. 10. 00:39
60/70 A kérdező kommentje:
megköszöntem szépen, csak franciául :)
2010. júl. 10. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!