Mi a véleményetek rólam? (képek)
annyi ilyen kérdést olvastam, hogy kedvet kaptam hozzá :) érdekel poziítv, negatív -ami ugye nem egyenlő a bunkóval!-, jó, rossz, mi tetszik, mi nem? :)
elég pocsék lett a képminőség :)
18/L
hát nagyon művészi egy fotó, főleg a fergeteges képkivágás.
na szóval... bőröd színe nagyon bejön, nem túl barna, nem túl fehér. nekem tetszik a feneked, szerintem csak a kép rossz, rossz a szög és ki vagy fordulva. narancsbőrt én nem látok. a cicid az kicsi, gondolom te is tudod, nekem pont a kicsi tetszik, szóval ez is rendben van. más nagyon nem látszik a képen, ha teszel fel még akkor írok még :)
Sztem egész jó alakod van. A feneked kissé lapos, azon formázhatnál.. nem tudom minek írták a narancsbőrt, egyáltalán nincs rajtad, ahogy látom.
Viszont ez eléggé furcsa..:
"igazából mindenki véleményét MAGASRÓL LESZ@ROM!"
Ha mindenki véleményét leszarod, minek kérdezed?? -.-'
Szerintem is jó alakod van, nem kiemelkedő, de jó. A bőröd tényleg szép, narancsbőrt én sem látok.
Amúgy azt nem értettem, hogy az egyik percben azt írod, hogy "mindekinek a véleményét lesz*rod", a másikban meg azt, hogy "...kíváncsi vagyok olyan emberek véleményére, akik abszolút nem ismernek...". Ez kicsit ellentmondásos, döntsd el, hogy mit akarsz. Mondjuk, mivel feltetted ezt a kérdést, így egyértelmű, nem értem, hogy minek a mellébeszélés...
nos köszi mindenkinek
hozááfűznivaló: kíváncsi vagyok mások véleményére, de ez nem egyenlő azzal, hogy adok is mások véleményére. nem fogok azért semmin változtatni, mert egy számomra idegen ember azt mondja.
aztán: a képkivágáshoz annyit fűznék, hogy nem esztétikai célt szolgál, így tudtam megoldani.
"a cicid az kicsi, gondolom te is tudod"--> nem, nem tudom, mert 80/B az nekem pont megfelel, ennél nem kell nagyobb.
"vastag a derekad"--> ha ilyen képminőségnél, ilyen szögből ezt megállapítod -ahogyan a narancsbőrt is- leborulok előtted :)
azt hiszem mindenre reagáltam, amire terveztem :)
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!