Mi a véleményetek rólam? (képek)
annyi ilyen kérdést olvastam, hogy kedvet kaptam hozzá :) érdekel poziítv, negatív -ami ugye nem egyenlő a bunkóval!-, jó, rossz, mi tetszik, mi nem? :)
elég pocsék lett a képminőség :)
18/L
"a cicid az kicsi, gondolom te is tudod"--> nem, nem tudom, mert 80/B az nekem pont megfelel, ennél nem kell nagyobb.
"vastag a derekad"--> ha ilyen képminőségnél, ilyen szögből ezt megállapítod -ahogyan a narancsbőrt is- leborulok előtted :)
--->
Te meg mindent megtudsz magyarázni?
Látszik,hogy azt hiszed hogy kvra tökéletes vagy!
ha meg ennyire megvagy elégedve magaddal akkor mi a fszomért kell ide kérdés irni.
nem értelek.am meg nem fog érdekelni mit fogsz válaszolni..
enyi.
:) na ezekről a bunkókról beszéltem.
egyrészt azt hiszem azt csinálok, amit akarok és azt kérdezek, amit akarok. egyáltalán nem hiszem magam tökéletesnek és, gondolom ez nem tűnt fel, egyáltalán nem veszem magamra a negatív megjegyzéseket. mint ahogyan az idézett szöveg után odaírtam, tudtam, hogy lesznek olyan csököttek, mint te, akik csak belekötnek ebbe is. én legalább nem mások, hanem a saját képeimet raktam fel. nem muszáj mindenre reagálni, ez a kérdés nem azért van. nem kötelező, ha nem tudsz normálisat reagálni, akkor nem kell erőltetni. tudom, téged nem érdekel, hogy mit írok, de biztos vagyok benne, hogy visszajössz és mégis elolvasod :) egészségedre!
p.s.: ha szerinted a 80/B kicsi, akkor sajnálom, nekem megfelel. kíváncsi lennék rád is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!