Piercing szúrás 18 alatt?
Szia!
Gondoltam megosztom a vélemémyem.
Én 13 évesen névnapomra azt kaptam ,hogy kiszirathatom a fülem. Meglett nekem nem volt elég..
Kiszurattatam egy olyan helyen a nyelvem ahol nem kellet szülői engedély ahol egy szerződés alá kellet írnom ,hogy bármi történik nem válalnak felelőséget. Aláírtam kifozettem. Elkezdett feldagadni majd orvosi segitségre volt szükségem a többit nem részletezem. Hülyeség. Várj vele kicsit
Alapvetően 16 felett csinálnak piercingeket, intimeket 18 felett..
Viszont szerintem várj még, addig használt fake septum piercinget.
Ha mindenképp szükséges :D
23/L/piercer
Nem tudom, mennyi idős vagy, de ha 14 nél idősebb, sok (rendes, szalonos) helyen leszarják és megcsinálják. Befordítod és akkor meg nem is látszik. Én magamnak szúrtam 15 évesen, 5 éve megvan, semmi baja. De ezt nem javaslom, mégis csak járhatóbb út megbeszélni a szüleiddel otthon.
Érvelhetsz, hogy a septumot fel lehet hajtani/ hosszabb idő után ki is lehet venni napokra, és ráadásul ennek látható nyoma sem marad az arcodon, mert az orrodon belül van. Na meg inkább most legyen piercinged/ színes hajad, amíg még tini vagy, mert később munkában nehézkes lesz hordanod egyes helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!