Mennyire fáj a conch piercing? Tapasztalatok, vélemények?
Sziasztok.Szeretnék majd szúratni,akinek van tudna mesélni hogy mennyire fájt,gyógyulási idő stb..?
Köszi :)
Szia!
Ez nagyon személyfüggő. Én négy hónappal ezelőtt szúrattam.
Egy ötös skálán körülbelül kettes volt a fájdalom, ami teljesen kibírható.
Inkább a rá következő napokat szenvedtem végig. Gennyedzett, vérzett, belilult és fájt. Nem tudtam rajta aludni.
Négy hónap elteltével ezek a panaszok elmúltak, de még most is érzékeny. Azaz, sokszor felébredek az éjszaka, ha azon a fülemen aludtam, hogy fáj. Ha valami megnyomja, még így is van egy tompa fájdalom benne, de teljesen együtt lehet vele élni. A szúratás után már három héttel kicseréltettem az egyenes szárú ékszert patkóra. Ez a piercing jól néz ki. Nem annyira elterjedt, mint például a helix, éppen ezért még egyedinek is mondhatjuk.
Ha arra a döntésre jutsz, hogy megcsináltatod, akkor ne patkóval vagy karikával kezdj. Az forog a füledben, és könnyen belemennek a bacilusok, amiktől könnyen begyulladhat a füled.
Kezeld, bepanthen plusszal, illetve tetránnal! Ügyelj arra, hogy semmi erőhatás ne érje. Ne kapj bele fésűvel, ne piszkáld, és tesi órán is vigyázz vele (már ha iskolás vagy).
Remélem tudtam segíteni. Sok szerencsét hozzá!
Szia!
Nekem is alig fájt a szúrás. Személy szerint nekem nem is az szokott fájni,hanem ahogy áthúzzák az ékszert. Meg ahogy hallod hogy roppan a porc az is rossz. Véleményem szerint a gyógyulás a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!