Septum piercing mennyire fájdalmas?
Nekem septum volt eloszor aztan 2 mell pc.
A septum jobban fajt egy picit, de igazabol mindegyik csak addig faj amig szurjak. Vagj bele nyugodtan, egyaltalan nem veszes, pedig en aztan minden fajdalomtol nyikorgok :)
Nekem már szinte minden helyen volt /van piercingem, de sorrendben kiemelném a legkellemetlenebbeket:
- Industrial/ septum holtversenyben, ezek voltak szerintem a legrosszabbak.
- Mell, ez se volt kellemes, de az előbbiektől jobb azért.
( Fun fact, hogy van intim is, és az nekem egy szintén volt a köldökszúrással, azt lazán viseltem )
Összességében a septum szúrása fáj, de szalonban egy pillanat az egész. Szúrásnál természetes, hogy bekönnyezel, de nem a fájdalomtól. Utána orrot óvatosan törölj, pár hétig érzékeny lesz, én fültisztitó pálcával oldottam ezt meg. ( Nekem csak 1 hét volt ).
Én nagyon szeretem az enyémet, már 5 éve megvan. Ez az egyetlen olyan piercingem a fülporcosokon kívűl, amelyet bármikor és bármennyi időre ki tudok már venni, anélkül, hogy beforrna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!