A száj piercing fájdalmas?
Nem tudom mennyi idős lehetsz, de ha itt kérdezgetsz, hogy "fáj-e? milyen fájdalmas?", akkor neked még nem való.. minden embernek más a fájdalom küszöbe. Ezt lehetetlen megmondani.
És az elsőnek igaza van, ha nem megy a stílusodhoz, nagyon hülyén fogsz kinézni vele.
Mennyi ilyet hallottam már, hogy megy a stílusához..
Aztán bőgnek, meg kiszedik, amikor mindenki rajtuk röhög, hogy hogyan néz ki vele.:'))
Ha már ennyire megakarod csináltatni, akkor annyit legalább tehetnél, hogy megnézed a nevét, én tudom, hogy mire gondolsz. De nem fogom leírni, legalább csak egy picit erőltesd meg magad.
"Mennyi idő alatt van kész?" Hát, ha ott kényeskedsz, meg minden bajod lesz, akkor több ideig fog tartani mint kellene.
"Fájdalmas?" Emberfüggő, van aki még mielőtt szúrják fel kel, és elmenekül. Van aki észre sem veszi. És van akinek minden baja van, az elsőből és a harmadikból szokott a legtöbb lenni.
Gondold át, de tényleg! Mert lehet, hogy fölösleges pénzkidobás lesz.
(Amúgy központozásra, írásjelekre máskor figyelj!)
Egy piercer.
Én most akarok egy side labretet, vagy egy spidert. Nekem már van egy industrialom, ami nekem nem fájt. Maga a lövetés percek alatt meg van, és csak az utókezelés az, ami fájdalmasabb.
Egyetértek az előttem lévővel, legalább a nevét megnézhetted volna, egyébként, ha jól emlékszem, akkor az a snake bite, amiről te beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!